Αλέξανδρος Νικολαΐδης-Μάντυ Περσάκη: «Βελούδινος» χωρισμός μετά από 8 χρόνια γάμου!
Showbiz

Αλέξανδρος Νικολαΐδης-Μάντυ Περσάκη: «Βελούδινος» χωρισμός μετά από 8 χρόνια γάμου!

Δυσάρεστα τα νέα για την προσωπική ζωή μιας από τις πιο γνωστές γυμνάστριες pilates στη χώρα μας, της Μάντυ Περσάκη και του πρωταθλητή του kickboxing Αλέξανδρου Νικολαΐδη αφού έδωσαν τέλος στον γάμο τους. 

Σύμφωνα με το ΟΚ, το ζευγάρι πριν από μερικούς μήνες πήρε στα χέρια του το διαζύγιό του, μετά την απόφασή του να δώσει τέλος στο γάμο του. Διαδικασία που φρόντισαν και οι δύο να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε φίλος του ζευγαριού δηλώνοντας για το θέμα: «Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους για χάρη των γιων τους. Προτεραιότητά τους είναι και θα παραμείνει η κοινή φροντίδα των παιδιών τους. Η Μάντη είχε ανάγκη να μείνει μόνη της και να επικεντρωθεί στη δουλειά της».

Ένα σοβαρό τροχαίο είχε φέρει το ζευγάρι κοντά το 2013 όταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ζήτησε τη βοήθεια της όμορφης γυμνάστριας για τη διαδικασία αποκατάστασής του. Η γνωριμία τους έγινε τον Σεπτέμβριο εκείνης της χρονιάς και ήταν τόσο κεραυνοβόλος ο έρωτάς τους που έναν χρόνο μετά και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2014 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στο Λαγονήσι. Η ολοκλήρωση της ευτυχίας που βίωναν ήρθε με τον ερχομό των δύο γιων τους, του 6,5 ετών Βασίλη και του 2 ετών Γιώργου.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved