H Γη της Ελιάς spoiler: Είσοδος - έκπληξη τραγουδιστή! Η συμφωνία έγινε στο σπίτι της Μπάρκα
Media

H Γη της Ελιάς spoiler: Είσοδος - έκπληξη τραγουδιστή! Η συμφωνία έγινε στο σπίτι της Μπάρκα

Η Γη της Ελιάς: Πρόσωπο έκπληξη πηγαίνει στη Μάνη, ερωτεύεται και θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά του Mega!

H αποκάλυψη μόλις έγινε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη!

Όπως έγινε γνωστό ο τραγουδιστής έδωσε τα χέρια με τον Ανδρέα Γεωργίου στο σπίτι της Δανάης Μπάρκα!

Ο λόγος για τον τραγουδιστή... Βαγγέλη Κακουριώτη που θα εισβάλλει στη σειρά στο ρόλο του Κίμωνα Καπερνάρου στη «Γη της Ελιάς».

Στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς:

Ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την αίτηση διαζυγίου και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον Λυκούργο. Στο μεταξύ, όλοι μαθαίνουν την αιτία που οδήγησε τον Χρήστο και τη Μυρτάλη στον χωρισμό και η Ιουλία προσπαθεί να μάθει ποιο είναι το «τρίτο πρόσωπο».

Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει τους Βρεττάκους, με αποτέλεσμα η Αντιγόνη, η Μαρίνα και ο Μάνος να χάσουν τον ύπνο τους. Ο Δημοσθένης, βάσει σχεδίου, προσεγγίζει τη Μυρτάλη και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του.

Ο Στάθης, ζητά από την Ιουλία να συναντηθούν κάπου ερημικά. Αυτή η συνάντηση θα δείξει και στους δύο ότι τίποτα ανάμεσά τους δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε:

Η Μαρίνα εξομολογείται όλη την αλήθεια στον Μάνο σχετικά με τον Σωκράτη κι εκείνος θορυβείται. Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, με αποκορύφωμα μια ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη. Η Ολυμπία το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως. Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται. Ωστόσο, αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Οι Καπερνάροι επιστρέφουν στη Μάνη και ο Στέφανος με την Ελένη τους αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης. Η βιοτεχνία της Βασιλικής αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη. Την ίδια ώρα, η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved