Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα ανακαλύπτει τη σχέση Ζέτας- Στρατή
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα ανακαλύπτει τη σχέση Ζέτας- Στρατή

Αυτή η νύχτα μένει: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στη δραματική σειρά του Alpha.

Ο Στέλιος ανακαλύπτει πως ο Στρατής έχει φάκελο στην Αθήνα και στέλνει τον έμπιστό του, τον Αλέξανδρο, να ερευνήσει την υπόθεση. Γεγονός που προκαλεί την οργή του Χρήστου. Στη συνέχεια, ο τελευταίος φεύγει εσπευσμένα για την Αθήνα, αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα για τον Αλέξανδρο.

Την ίδια ώρα ο τελευταίος, έχοντας πια στην κατοχή του μία πληροφορία που τον ταράζει ιδιαίτερα, αποφασίζει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Έτσι, κρύβει από τον Στέλιο την αναφορά του Θέμη για τον Στρατή και συναντάει τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να του πει την αλήθεια. Από την άλλη, μια νέα συνάντηση του Θοδωρή και της Διαμάντως την αφήνει γεμάτη νοσταλγία, ενώ η Μυρτώ συνεχίζει να λέει ψέματα στον Μανώλη για την οικογένειά της.

Επιπλέον, ο Φώτης και ο Μάικ κάνουν ένα καψόνι στον Σταύρο, τον νέο πιανίστα του μαγαζιού, προκαλώντας πληθώρα αντιδράσεων. Έτσι, κινδυνεύουν να τινάξουν το πρόγραμμα στον αέρα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ζέτα με τον Στρατή συνεχίζουν να ζουν, κρυφά, τον έρωτά τους χωρίς να γνωρίζουν πως ο φάκελος του άντρα κινδυνεύει να βρεθεί από στιγμή σε στιγμή σε λάθος χέρια..

Ο Αλέξανδρος ξεθάβει το μεγάλο μυστικό της Μαρίνας

Ο Χρήστος εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα αλλά οι απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα δεν έρχονται από πουθενά. Έτσι, η Εύη δέχεται την παρηγοριά του θείου της, του Γιώργη, που πια αρχίζει να αναρωτιέται τι συμβαίνει με τον αδελφό του. Στη συνέχεια, εκείνος πηγαίνει στη μητέρα του, τη Βρεττώ, προκειμένου να εκμαιεύσει κάποια πράγματα. Ταυτόχρονα, ο Αλέξανδρος σιγά-σιγά φτάνει στην άκρη του νήματος και ξεθάβει επιτέλους ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με το παρελθόν της αδελφής του, της Μαρίνας.

Συγκεκριμένα, ανακαλύπτει την παράλληλη σχέση που διατηρούσε με τον Στρατή. Ύστερα, ενώ η Ζέτα και ο Στρατής μοιράζονται για πρώτη φορά κάποια μυστικά τους, εμφανίζεται ο Αλέξανδρος, ο οποίος ζητάει εξηγήσεις από τον άντρα για την αδελφή του. Εκείνος συντετριμμένος οδηγεί τη Ζέτα σε ένα ταξίδι στο παρελθόν και τη Νίτσα στην αποκάλυψη της σχέσης τους. Βέβαια, η Νίτσα αισθάνεται προδομένη από τη Ζέτα, γιατί τόσο καιρό δεν της έχει πει απολύτως τίποτα για τη σχέση της με το αφεντικό τους.

Από την άλλη, μία απρόσμενη επίσκεψη στο «Όνειρο» συγκινεί προσωπικό και θαμώνες, ενώ ο Τάσος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ευθέως την καχυποψία του Βασίλη Σταματιάδη. Την επόμενη μέρα, ο Χρήστος επιστρέφει από την Αθήνα χαρούμενος, αλλά συγκρούεται με την Εύη για τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα. Και σαν να μη φτάνει αυτό, έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλέξανδρο και η συζήτηση μεταξύ τους παίρνει φωτιά.

Φυσικά, η Εύη προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει και η Φωτεινή, μην έχοντας άλλη επιλογή, της αποκαλύπτει τη μεγάλη αλήθεια που στοιχειώνει τις ζωές τους. Δηλαδή την απιστία της μητέρας τους.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved