Μαύρο ρόδο: Η Όλγα αποκαλύπτει στην Ελισάβετ το στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος
Media

Μαύρο ρόδο: Η Όλγα αποκαλύπτει στην Ελισάβετ το στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος

Μαύρο ρόδο: Οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega.

Ο Σαράντος και η Τοσούλα ανακαλύπτουν μία θαμμένη ταυτότητα στην Παλιόβρυση και στη συνέχεια επιστρέφουν εσπευσμένα στη Γερακιανή, όπου ψάχνουν να βρουν τον κάτοχό της. Παράλληλα, ο Βίκος τοποθετεί εκρηκτικό μηχανισμό στο μαγαζί του Θέμη, ενώ η Όλγα αποκαλύπτει στην Ελισάβετ το στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος.

Η μοναχή Αυξεντία, με τη βοήθεια του Μανόλη, προσπαθεί να ολοκληρώσει την εκταφή του πατέρα του Σαράντου. Εκεί, όμως, παρατηρεί ότι κάτι λείπει και ταράζεται. Κι ενώ ο Μανόλης προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει, ο Σαράντος με την Τοσούλα αναζητούν απαντήσεις για μία ταυτότητα που ανακαλύπτουν θαμμένη στην Παλιόβρυση. Μάλιστα, οι δυο τους επιστρέφουν στη Γερακιανή και ψάχνουν να βρουν τον κάτοχό της. Ταυτόχρονα, ο Γιώργος, ενώ αποθαρρύνεται από την αντίδραση του μητροπολίτη αναφορικά με το σχέδιό του, στη συνέχεια καταλαβαίνει ότι αυτό που του είπε φεύγοντας είναι ενθαρρυντικό. Ουσιαστικά, του έδωσε το πράσινο φως για να δράσει.

Αργότερα, ο Πέτρος παίρνει την απόφαση να φύγει για πάντα από τη Γερακιανή, αποχαιρετώντας την Ελισάβετ. Η Όλγα και ο Φραγκίσκος τον πιέζουν να τους πει τι έχει συμβεί, αλλά δεν καταφέρνουν να τον κάνουν να μιλήσει. Έπειτα, η πρώτη μοιράζεται με την Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει τη γνώμη της. Μάλιστα, της αποκαλύπτει το στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος με τους φίλους του για εκείνη. Συγκεκριμένα, ότι θα την πολιορκήσει ερωτικά. Το γεγονός αυτό σοκάρει την κοπέλα, η οποία σκέφτεται ότι ο Πέτρος την εκμεταλλεύεται και δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνη. Από την άλλη, ο Φραγκίσκος τσακώνεται άσχημα με τον Πέτρο, ενώ η Αλεξία θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για τη δουλειά του πατέρα της. Έτσι, προτρέπει ξανά τη μητέρα της να πάνε άμεσα στη Γερακιανή.

Έκρηξη στο μαγαζί του Θέμη

Ο Θέμης, μετά το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τον Βίκο, δίνει μία ακόμα ευκαιρία στον πρώην αδελφικό φίλο και συνεργάτη του. Μόνο που ο Βίκος ετοιμάζει την αντεπίθεσή του. Ο τελευταίος, λοιπόν, ενημερώνει σχετικά την Κάρα, η οποία τον συμβουλεύει να είναι προσεκτικός. Σύντομα, λοιπόν, ο Βίκος δίνει εντολή στους ανθρώπους του να τοποθετήσουν εκρηκτικό μηχανισμό στο μαγαζί του Θέμη και να τον ενεργοποιήσουν κατόπιν νεότερης εντολής του.

Κι ενώ η σχέση του Θέμη με την Αγγελική βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί και εκείνη επισπεύδει το ταξίδι της με την Αλεξία στη Γερακιανή, ο Βίκος δίνει εντολή για την έκρηξη η οποία προκαλεί αναστάτωση και τρόμο σε όλους! Ταυτόχρονα, ο Πέτρος, με τη βοήθεια του Σταυρίνου και του Φραγκίσκου, ετοιμάζεται να μπει στο μοναστήρι με αναρρίχηση, για να μιλήσει στην Ελισάβετ, ενώ η καμπάνα χτυπάει για το ηγουμενοσυμβούλιο της μοναχής Κασσιανής. Εκεί, η ηγουμένη και η Κασσιανή έρχονται σε αντιπαράθεση για όλα όσα πράττει η τελευταία.

Λίγο μετά, μέσα στους τοίχους του μοναστηριού, ο Πέτρος καταφέρνει να συναντηθεί με την Ελισάβετ. Δύο άγρυπνα μάτια, όμως, αντιλαμβάνονται τις σκιές τους. Την επομένη, ο Λευτέρης πηγαίνει στο μοναστήρι και ενημερώνει την ηγουμένη για το συμβάν στην Παλιόβρυση και η Αυξεντία παγώνει. Συνειδητοποιεί ότι είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, η Πολυξένη ανακαλύπτει έναν κρυφό λογαριασμό του Λευτέρη και εκπλήσσεται, ενώ ο Σαράντος μαθαίνει ότι την ταυτότητα που βρήκε θαμμένη στην Παλιόβρυση την είχε αγοράσει ο πατέρας του..

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved