Λιάγκας για Ουγγαρέζο: «Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ της Μενεγάκη, εκδιώχθηκε και τώρα κάνει στήλη»
Media

Λιάγκας για Ουγγαρέζο: «Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ της Μενεγάκη, εκδιώχθηκε και τώρα κάνει στήλη»

Ο Γιώργος Λιάγκας και το Πρωινό σχολίασαν τα όσα συμβαίνουν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Από την αρχή της εβδομάδας ο Δημήτρης δεν είναι στο πάνελ της εκπομπής, αλλά έχει τη δική του πεντάλεπτη στήλη στην Ελένη!

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ο Ουγγαρέζος με ρώτησε κι εμένα και τη Φαίη πέρσι που ήταν εδώ. Μου είπε ότι του είχε δοθεί η ευκαιρία να πάει στη Μενεγάκη. Του είπα στο καλό και με αγάπη. Συναντώ και τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και μου είπε πόσο χαρούμενη ήταν που πήρε τον Ουγγαρέζο.».

Και συνέχισε λέγοντας: «Και τώρα βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής ο Ουγγαρέζος, σιγά σιγά στο πάνελ πήγαινε μια θέση αριστερά, μια θέση αριστερά. Τα ξέρει ο Τεργιάκης αυτά»!

Και ο Τάσος Τεργιάκης είπε: «Βαριά κουβέντα αυτό. Συμπαρουσιαστής δεν είναι κανένας στην εκπομπή της Ελένης. Η Ελένη παρουσιάζει την εκπομπή»!

Και υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει μια ωραία στήλη πεντάλεπτη δικιά του. Υπήρχαν εκπομπές που δεν εμφανίστηκε καθόλου ή εμφανίστηκε λίγο… Λες ότι παρεξηγήθηκε η Ελένη και τον έβαλε τιμωρία; Σαν καψόνι. Εσείς που έχετε συνεργαστεί με την Ελένη γίνονται καψόνια;».

Με τον πρώην συνεργάτη της, Τάσο να απαντά: «Εγώ 10 χρόνια εκεί δεν είχα κανένα καψόνι εναντίον μου. Υπήρξε και εκπομπή που μπήκα 2 λεπτά, υπήρξε και εκπομπή που ήμουν και για 2-3 ώρες στον αέρα»!

Και κλείνοντας το θέμα ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι γνωρίζει την συμφωνία έχει γίνει ανάμεσα σε Ελένη Μενεγάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά δεν μπορεί να πει τίποτα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved