Γεραπετρίτης:«Ο Πάνος δημιουργεί προβλήματα στον Λευτέρη & απειλεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του»
Media

Γεραπετρίτης:«Ο Πάνος δημιουργεί προβλήματα στον Λευτέρη & απειλεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του»

Ο Μανώλης Γεραπετρίτης φέτος υποδύεται τον Πόνο στον «Σασμό», σε έναν κόντρα ρόλο για εκείνον, όπως μας εξομολογείται.

Ο ίδιος μας αποκαλύπτει πώς Θα εξελιχθεί η κόντρα του Πάνου με τον Λευτέρη, αν θα κινδυνεύσει η ζωή του ήρωά του αλλά και με ποια κριτήρια επιλέγει τις συνεργασίες του.

Πως προέκυψε η παρουσία σας στον «Σασμό» υποδυόμενος τον Πάνο;

Είχα παίξει στις «Άγριες Μέλισσες» για κάποια επεισόδια, που η παραγωγή ήταν η ίδια. Οπότε υπήρξε αυτός ο ρόλος και με πήραν τηλέφωνο.

Ο Πάνος τι χαρακτήρας είναι;

Πρόκειται για έναν σκοτεινό ρόλο. Ο Πάνος είναι ένα λαμόγιο, το δεξί χέρι του Ευθύμη. Παρακολουθεί συνέχεια τον Λευτέρη γιατί τον υποψιάζεται και προσπαθεί να πείσει και τον Ευθύμη να μην τον εμπιστεύεται. Ο Πάνος δημιουργεί προβλήματα στον Λευτέρη και απειλεί να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα ψάχνοντας να βρει την αχίλλειο πτέρνα του.

Πώς θα θέλατε να εξελιχθεί ο ρόλος του;

Θέλω να φανεί το παρελθόν του, θέλω να εμπλακεί με τα κεντρικά πρόσωπα με τα οποία έχει αρχίσει να εμπλέκεται και ο Ευθύμης, λόγω του Παύλου.

Τι απολαμβάνετε περισσότερο στα γυρίσματα;

Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τους ηθοποιούς που δουλεύουμε μαζί. Εγώ πάντα ονειρεύομαι ωραίες συνεργασίες και καλούς ρόλους. Είναι τιμή μου που μπήκα σε αυτή τη σειρά που έχει αυτή την επιτυχία και προσπαθώ να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν.

Με ποια κριτήρια δέχεστε να συμμετέχετε σε μία δουλειά;

Αρχικά κοιτάω το σενάριο, στη συνέχεια να υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη δουλειά καλοί, να μη δημιουργούν προβλήματα, βάζοντας την ψυχή τους σε αυτό που κάνουμε. Η ψυχή νομίζω είναι το σημαντικότερο και ό,τι κάνουμε με την ψυχή μας βγαίνει σε καλό. Γι’ αυτό πρέπει οι συνεργάτες μας να είναι καλοί. Επίσης, όλοι όσοι δουλεύουν πίσω από τις κάμερες είναι εξίσου σημαντικοί.

Ο Πάνος είναι ένας ρόλος-πρόκληση για εσάς;

Κάποιος που με ξέρει θα πει «Δεν είναι δυνατόν να παίζει τέτοιο ρόλο». Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα, αλλά αυτό δείχνει ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας κάποιους ρόλους που είναι κάποιος άλλος από αυτόν που είσαι στη ζωή σου. Αλλά να πούμε πως πρέπει να υποκρινόμαστε μόνο στην τέχνη μας, την υποκριτική. Στη ζωή μας πρέπει να ψάχνουμε πάντα την αλήθεια. Η αλήθεια και η ελευθερία είναι απαιτητικές ερωμένες, γι' αυτό και έχουν λίγους εραστές. Εμένα μου αρέσει η αλήθεια, αν και έχει κόστος.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved