Η Κορομηλά για την Κιβωτό του Κόσμου: «Είμαι συντετριμμένη... ό,τι έχει σχέση με παιδί με πληγώνει»
Media

Η Κορομηλά για την Κιβωτό του Κόσμου: «Είμαι συντετριμμένη... ό,τι έχει σχέση με παιδί με πληγώνει»

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει η Κιβωτός του Κόσμου μετά τις καταγγελίες περί ασέλγειας και ξυλοδαρμού αγοριών σε δομές που διατηρεί. 

Παιδιά που έζησαν στην Κιβωτό κάνουν λόγο για ξυλοδαρμούς, τιμωρίες που μοιάζουν με βασανιστήρια, παιδική εργασία και εκμετάλλευση, έλλειψη τροφής.

Μετά τις αποκαλύψεις, η Ρούλα Κορομηλά τοποθετήθηκε για το ζήτημα δημόσια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της αν ισχύουν όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αποκάλυψε ότι πλήρωνε τα ενοίκια του κτηρίου της δομής.

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά ,αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νιώθω οργή και απογοήτευση», έγραψε στα social media.

Το tweet που έκανε η Ρούλα Κορομηλά

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κ υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά ,αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νιώθω οργή και απογοήτευση».

Μιλώντας στο Live News η αγαπημένη παρουσιάστρια δήλωσε ότι είναι συντετριμμένη και τόνισε: «Ό,τι έχει σχέση με παιδί με πληγώνει, με θυμώνει και με πεισμώνει».

Επιπλέον η Ρούλα Κορομηλά εξέφρασε την αγανάκτηση της με την εν γένει κατάσταση της κακοποίησης παιδιών, όπως σημειώνεται τον τελευταίο καιρό από την επικαιρότητα.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Live News

Διαβάστε επίσης

Άννα Μαρία Βέλλη: Αποσύρει τη δωρεά της στην Κιβωτό του Κόσμου - Όλα όσα υποστήριξε

Ρούλα Κορομηλά για Κιβωτό του Κόσμου: «Νιώθω οργή και απογοήτευση»

Ξέσπασε ο Κώστας Κρομμύδας: «Η κιβωτός του κόσμου έγινε κιβωτός του τρόμου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved