Ξέσπασε ο Κώστας Κρομμύδας: «Η κιβωτός του κόσμου έγινε κιβωτός του τρόμου»
Showbiz

Ξέσπασε ο Κώστας Κρομμύδας: «Η κιβωτός του κόσμου έγινε κιβωτός του τρόμου»

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κακοποίηση παιδιών στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Συγκεκριμένα ένα παιδί 15 ετών επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων και κατήγγειλε πως άτομο που εργάζεται στην «Κιβωτό» του συμπεριφερόταν με υποτιμητικό και εξευτελιστικό τρόπο, τον υποχρέωσε να σταματήσει το σχολείο, ασελγούσε εις βάρος του και τον απειλούσε πως αν μιλήσει θα έκοβε το επίδομα της μητέρας του και θα έχανε τη δουλειά του ο μεγαλύτερος αδερφός του.

Η είδηση αυτή έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και όλοι αναμένουν τις εξελίξεις. Ωστόσο, αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που ξέσπασμα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Κώστας Κρομμύδας.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του μέσω του Twitter και ανέφερε ότι είχε βοηθήσει πολλές φορές τη συγκεκριμένη ΜΚΟ στο παρελθόν, έχοντας την πρόθεση φυσικά να συνδράμει στην ενίσχυση των παιδιών.

Μάλιστα, δε δίστασε να χαρακτηρίσει την Κιβωτό του Κόσμου ως «Κιβωτό του Τρόμου».

Ο Κώστας Κρομμύδας έγραψε συγκεκριμένα:«Η κιβωτός του κόσμου έγινε κιβωτός του τρόμου για κάποια παιδιά… Έχοντας βοηθήσει στο παρελθόν με πολλούς τρόπους το συγκεκριμένο ίδρυμα, αισθάνομαι απογοήτευση, αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να προστατέψουμε όλα αυτά τα ανυπεράσπιστα παιδιά».

Δείτε στην gallery την ανάρτησή του ηθοποιού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved