Ο παράδεισος των κυριών: Τσακομίδης για Χρηστίδη: «Η βία τον φτιάχνει»
Media

Ο παράδεισος των κυριών: Τσακομίδης για Χρηστίδη: «Η βία τον φτιάχνει»

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Σωτήρης Τσακομίδης υποδύεται στην καθημερινή σειρά του Alpha τον Θανάση Χρηστίδη.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον ήρωά του τον… φτιάχνει η βία!

  • Ο Χρηστίδης, βιαστής και πατέρας του παιδιού αυτής της αποτρόπαιος πράξης, γιατί καταδιώκει τη Μιράντα;

«Ο Χρηστίδης έχει αρχίσει να στριμώχνεται, βάζει στο χέρι τη Μιράντα, εφόσον γνωρίζει ότι έχει πλαστή ταυτότητα και έχει αλλάξει το όνομά της. Έτσι, την πιέζει να πει ότι έκανε το φόνο ο Παπακώστας. Σε αντίθετη περίπτωση, την περιμένει η φυλακή, αφήνει μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινδυνεύσει και η ίδια της η ζωή! Έτσι, προσπαθεί να καταφέρει δύο πράγματα. Το ένα είναι να πετάξει από πάνω του την ενοχή για το φόνο, αλλά ταυτόχρονα να την κρατάει συνεχώς σε μια κατάσταση εκφοβισμού, για να διατηρήσει τη σιωπή της για το βιασμό πριν από χρόνια».

  • Βάζει στο στόχαστρο και τη Βικτόρια, γνωρίζοντας το βρόμικο παρελθόν της, σε σχέση με το εμπόριο βρεφών;

«Τώρα που δυσκολεύουν τα πράγματα γι’ αυτόν, αρχίζει να την εκβιάζει με σκοπό να αποφύγει τη φυλακή, τονίζοντάς της συνεχώς ότι αν “πέσει” αυτός, θα “πέσουν” μαζί, γιατί θα τα βγάλει όλα στη φόρα. Έτσι, καταφέρνει να γλιτώνει συνεχώς στο παραπέντε. Το τι θα συμβεί μετά, ούτε εμείς ξέρουμε και ανυπομονούμε να δούμε τις εξελίξεις».

  • Ο Θανάσης Χρηστίδης είναι κακοποιός;

«Θα έλεγα ότι είναι ένας πλαστογράφος του νόμου. Είναι κακοποιός, ζει μέσα στη διαφθορά, είναι ο ίδιος η διαφθορά. Ο Χρηστίδης είναι το απόλυτο ηθικό αντι-πρότυπο. Μας εκπλήσσει και εμάς όταν διαβάζουμε το σενάριο, νιώθεις ότι δεν υπάρχει γι’ αυτόν όριο.

  • Η βία τον ερεθίζει;

«Η βία τον “φτιάχνει”, τον ερεθίζει, την απολαμβάνει ίσως όσο τίποτε άλλο, σχεδόν γι’ αυτόν αντικαθιστά τη σεξουαλικότητα. Συνδέεται με διάφορους τύπους του υποκόσμου, με δολοφόνους, προφανώς με όλη την γκάμα της παραβατικότητας».

  • Πιστεύει ότι είναι υπεράνω του νόμου;

«Ο ναρκισσισμός που τον χαρακτηρίζει του δίνει την ψευδαίσθηση ότι είναι πάνω απ’ όλους και απ’ όλα. Αυτός, ίσως, είναι ο ισχυρότερος λόγος που τον κάνει να πιστεύει ότι είναι υπεράνω του νόμου, ακόμα και από το γεγονός ότι έχει κουμπάρο τον αρχηγό της αστυνομίας, όπως λέει», είπε ο Σωτήρης Τσακομίδης στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved