Άγρια γη: Η Όλγα γυρνά ξανά το παιχνίδι υπέρ της
Media

Άγρια γη: Η Όλγα γυρνά ξανά το παιχνίδι υπέρ της

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (21/11), η δημόσια δήλωση του Στάμου ότι η Όλγα του έκρυψε την ύπαρξη της κόρης τους, τους σοκάρει όλους.

Κυρίως βέβαια την Ελπίδα, που νιώθει ότι με την αποκάλυψη αυτή, γκρεμίζεται όλη της η ζωή. Μάταια η Όλγα προσπαθεί να την προσεγγίσει και να της δικαιολογηθεί.

Ο Άρης παρηγορεί την Ελπίδα που του εξομολογείται πως η μόνη της προσδοκία είναι να βρεθεί ο Νικόλας.
Ο Θωμάς ανησυχεί στην προοπτική αυτή, αφού φοβάται για την αντίδραση του Στέφανου. Τελευταία στιγμή, η Όλγα, φαίνεται να βρίσκει τον τρόπο, να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ της και να απαλλαγεί απ’ τις απειλές του Στάμου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Άγρια γη είδαμε...

Ο Αλέξης (Γ. Κοσκορέλλος) μεταφέρεται ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του Μπάκα (Φ. Μακρής).

Ο Στάμου (Δ. Μαυρόπουλος), που ξέρει πως το χτύπημα έγινε από τον άγνωστο σύμμαχό του, πείθει τον Μπάκα να αρνηθεί την επίθεση στην αστυνομία και να προχωρήσει άμεσα στην καταγγελία κατά της Όλγας (Ζ. Δούκα), που έβαλε δήθεν να τον χτυπήσουν, ενώ παράλληλα βεβαιώνεται ότι η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) είναι κόρη του και ενημερώνει την Όλγα πως θα την χτυπήσει σε δύο μέτωπα.

Η Ελπίδα, σοκαρισμένη, διαβάζει σε ένα τοπικό site πως είναι κόρη του Φίλιππου Στάμου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved