Άγρια γη: Ο Αλέξης μεταφέρεται ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο
Media

Άγρια γη: Ο Αλέξης μεταφέρεται ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (18/11), ο Αλέξης μεταφέρεται ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του Μπάκα.

Ο Στάμου, που ξέρει πως το χτύπημα έγινε από τον άγνωστο σύμμαχό του, πείθει τον Μπάκα να αρνηθεί την επίθεση στην αστυνομία και να προχωρήσει άμεσα στην καταγγελία κατά της Όλγας, που έβαλε δήθεν να τον χτυπήσουν, ενώ παράλληλα βεβαιώνεται ότι η Ελπίδα είναι κόρη του και ενημερώνει την Όλγα πως θα την χτυπήσει σε δύο μέτωπα.

Η Ελπίδα, σοκαρισμένη, διαβάζει σε ένα τοπικό site πως είναι κόρη του Φίλιππου Στάμου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Άγρια γη είδαμε...

Ο Γιώργος ζητάει από τον Στάμου να μην χρησιμοποιήσει την Ελπίδα σαν «όπλο» στον πόλεμό του με την Όλγα, αλλά εκείνος δεν συγκινείται. Ο Στέφανος ζητάει τη βοήθεια του Θωμά, για να εντοπίσει τη Μυρτώ κι εκείνος σοκάρεται, όταν μαθαίνει ότι ο Στέφανος έχει επαφές μαζί της.


Εν τω μεταξύ, η Μυρτώ κάνει μια προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον Στέφανο. Ο Αλέξης, πληγωμένος από τον χωρισμό του με την Άννα, κατηγορεί την Όλγα, πως εκείνη ευθύνεται γι’ αυτό.
Η Ελπίδα τον συμβουλεύει να προσπαθήσει να τα ξαναβρούν, ενώ μια ξαφνική απόφαση του Αλέξη, τον οδηγεί στο νοσοκομείο. Όσο για τον Μιχάλη, οι έρευνές του να εντοπίσει τη Μυρτώ έχουν αποβεί άκαρπες, ενώ η σχέση του με τον Άρη συνεχίζει να περνάει κρίση.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved