Τηλεθέαση: To φαντασμαγορικό σόου J2US καθήλωσε τους τηλεθεατές! Τι νούμερα έκανε η Ρούλα;
Media

Τηλεθέαση: To φαντασμαγορικό σόου J2US καθήλωσε τους τηλεθεατές! Τι νούμερα έκανε η Ρούλα;

Τηλεθέαση: Ξεκάθαρη ήταν η επιλογή του τηλεοπτικού κοινού για την ψυχαγωγία του το βράδυ του Σαββάτου (19/11) αφού το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη σημείωσε τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης και μάλιστα με διαφορά από το δεύτερο πιο αγαπημένο πρόγραμμα των τηλεθεατών, το Σπίτι με το Mega και τη Ρούλα Κορομηλά!

H prime time του Σαββάτου έχει πλέον γίνει υπόθεση για τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος κάθε εβδομάδα αποδεικνύει πόσο καλός οικοδεσπότης είναι. Χθες, για ακόμα μια βραδιά είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις, ανάμεσά τους την εμφάνιση του Διονύση Σχοινά στην κριτική επιτροπή -χωρίς δικαίωμα ψήφου- ο οποίος στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε τους πάντες. Ο Κώστας Αγέρης επίσης ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες του παρελθόντος ενώ ακόμα μία όμορφη έκπληξη ήταν η εμφάνιση και οι ερμηνείες της Ιουλίας Καλλιμάνη που παρέσυραν κοινό και κριτές σε ένα ξέφρενο γλέντι.

Όσο για το Σπίτι με το Mega που σημείωσε 12,5% στο γενικό σύνολο, φιλοξένησε χθες το βράδυ τον Πασχάλη, φέρνοντας στο προσκήνιο μία παλιά και πολύ αγαπημένη εποχή, των 70ς και των 80s όταν ο καλλιτέχνης μεσουρανούσε. Η μουσική εκπομπή με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για το 9,9% του δυναμικού κοινού, έναντι του 16,3% που σημείωσε απέναντι το Just The Two of Us.

Δείτε παρακάτω πώς διαμορφώθηκε ο πίνακας τηλεθέασης για τη χθεσινή βραδιά:

PRIME TIME

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ALPHAJUST THE 2 OF US16,3%17,1%
MEGAΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA9,9%12,5%
ANT1FAMILY GAME7,5%7,1%
ΕΡΤ 1ΠΡΟΣΩΠΑ6,1%7%
OPENΛΑΒΑ3,8%3,8%
ΕΡΤ 1ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ3,5%6,1%
OPENΟ,ΤΙ ΑΓΑΠΩ2,6%4,4%
EΡΤ 2Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ2,3%6,3%

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved