Media

Καζάκος: Η μοναδική σχέση με τα παιδιά του και τον Μανουσάκη: «Ο Μανούσος είναι μάστορας»

Gossip-tv Team

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τη σχέση που έχει με τα παιδιά του, ενώ εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται ευγνώμων για τη συνεργασία του με τον Μανούσο Μανουσάκη

Ο ηθοποιός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους, με σημαντική πορεία στον χώρο της υποκριτικής και οι τηλεθεατές τον εκτιμούν πολύ.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend" και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με την κόρη και τον γιο του, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει το πόσο πολύ εγνώμων νιώθει που συνεργάζεται με τον Μανούσο Μανουσάκη, τον οποίο και χαρακτήρισε "μάστορα"!

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε χαρακτηριστικά: «Για την κόρη μου, Τζένη, δεν αγχώνομαι καθόλου. Πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος όταν τη βλέπω. Εάν μου ζητήσει βοήθεια ή συμβουλή, εννοείται ότι θα τη βοηθήσω αλλά δεν είμαι καθόλου παρεμβατικός. Επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά συζητάμε τα πάντα. Είμαι πολύ διακριτικός και δεν θα επέμβω.

Ο γιος μου, Ιάσωνας, είναι ακόμα παιδάκι αλλά τον βλέπω να ασχολείται μελλοντικά με τη μουσική. Έχει καλό αυτί, καλή φωνή και ότι ακούσει το παίζει στο πιάνο. Αλλά ως γονιός πάντα θα ανησυχώ. Εάν ο γιος μου, μου έλεγε ότι θέλει μηχανή δεν θα του έλεγα ποτέ όχι, θα του εξηγούσα όλους τους κινδύνους αλλά μέσα μου θα με ενοχλούσε».

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Μανούσο Μανουσάκη στο "Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια" ο ηθοποιός είπε: «Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι μάστορας. Περνάει όλο το ιστορικό background, όσα είχαν συμβεί τότε, αλλά το περνάει μέσα από μια ερωτική ιστορία που είναι πιο εύπεπτο. Είναι σκηνοθέτης που αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς του και αυτό χρειαζόμαστε εμείς. Ξέρει τη δουλειά του, πώς θα το πάρει αλλά εμείς χρειαζόμαστε αυτή τη συνθήκη ασφάλειας».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved