Κηδεία Κώστα Καζάκου: Συντετριμμένη η εγγονή του, Τζένη Καζάκου, στο τελευταίο «αντίο»!
Showbiz

Κηδεία Κώστα Καζάκου: Συντετριμμένη η εγγονή του, Τζένη Καζάκου, στο τελευταίο «αντίο»!

Τραγική φιγούρα η εγγονή του Κώστα Καζάκου, Τζένη Καζάκου, κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη στην πολιτική κηδεία του αξέχαστου ηθοποιού.

Σήμερα, στις 19,00 το απόγευμα, συγγενείς και φίλοι του αξέχαστου ηθοποιού συγκεντρώθηκαν στον Περισσό στα γραφεία του ΚΚΕ για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Όπως είχε ανακοινώσει το κόμμα: «Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους... Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή, που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19:00».

Έτσι και έγινε λοιπόν, με την οικογένειά του, τα εγγόνια του και φυσικά τον απλό κόσμο που τον αγάπησε μέσα από τους σπουδαίους ρόλους του και την τεράστια καριέρα του, να του λέει το στερνό «αντίο».

Συντετριμμένη ήταν η εγγονή του Τζένη Καζάκου, επίσης ηθοποιός η οποία δεν μπορεί ακόμα να συνηθίσει στην ιδέα ότι δεν θα ξαναχαρεί την τρυφερή αγκαλιά του παππού της που τόσο αγαπούσε. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την απαθανάτισε να δέχεται τα συλλυπητήρια από συγγενείς και φίλους, φανερά καταβεβλημένη από τον πόνο της απώλειας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved