Σασμός: Ο Μαθιός παρακινεί τον Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ
Media

Σασμός: Ο Μαθιός παρακινεί τον Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ

Σασμός: Τα νέα για τα κτήματα του Άγγελου αναστατώνουν το χωριό.

Ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να δεχτεί τη μία και μοναδική ελπίδα για ειρήνη. Η Αργυρώ θα τη δεχτεί; Ο Βαγγέλης, από την άλλη, επιτίθεται στον Αστέρη και του ζητά να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Ο Λευτέρης και Θοδώρα ανοίγονται ο ένας στον άλλο και έρχονται πιο κοντά, ενώ η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 37

O Παύλος, ενθουσιασμένος για τα κτήματα, γίνεται προκλητικός στον Μαθιό και τον Αστέρη, κερνώντας τους στο καφενείο για τις χαρές του. Ο Μαθιός, μη βρίσκοντας άλλη λύση, παρακινεί τον Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ. Ο Αστέρης κλείνει ραντεβού στην Αργυρώ, που πηγαίνει στο σπιτάκι να τον βρει, ενώ ο Σταύρος και ο Βαγγέλης την παρακολουθούν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του Σταύρου, που έχει δει το περιστατικό με την Αργυρώ και τον Αστέρη στο αεροδρόμιο. Την ίδια στιγμή, οργισμένη είναι και η Καλλιόπη, που απειλεί Θεούς και δαίμονες που τα κτήματά τους περάσανε στα χέρια των Βρουλάκηδων. Παράλληλα επικρατεί ανησυχία μετά την αδιαθεσία της γιαγιάς και η Αργυρώ με την Άσπα αναρωτιούνται τι συμβαίνει, ενώ η Μαρίνα είναι συντετριμμένη με τις αποκαλύψεις της γιαγιάς και ο Αντώνης προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Θοδώρα ζητά εξηγήσεις από τον Λευτέρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved