Λιάγκας:« Έχω φρίξει... Πατέρα Αντώνιε ήσουν ανίκανος να είσαι επικεφαλής μιας τέτοιας δομής»
Media

Λιάγκας:« Έχω φρίξει... Πατέρα Αντώνιε ήσουν ανίκανος να είσαι επικεφαλής μιας τέτοιας δομής»

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό, κατά του πατέρα Αντώνιου σχετικά με τις καταγγελίες κατά της «Κιβωτού του κόσμου»!

«Δύο πράγματα θα πω τώρα επειδή έχω φρίξει, έχω φρίξει. Το κάνω εικόνα και έχω φρίξει και ευτυχώς κάποιοι τις τελευταίες δυο τρεις μέρες δεν μου σηκώνουν τα τηλέφωνα γιατί θα τους έπαιρνε ο διά@λ@ς πραγματικά.»!

Και συνέχισε «Ο μάρτυρας ο συγκεκριμένος όταν άνοιξε την πόρτα στη Χίο και μπήκε στο δωμάτιο και ήταν το κορυφαίο στέλεχος που του άρεσε να κάνει βόλτες στις δομές ανά την Ελλάδα, άνοιξε και είδε δύο ειδών σεξουαλικές πράξεις. Του ανήλικου με το κορυφαίο στέλεχος της δομής, δύο ειδών σεξουαλικές πράξεις δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες και μετά το στέλεχος δωροδόκησε το μάρτυρα όπως δήλωσε ο ίδιος στο Open. Να βοηθήσουμε και τον πατήρ Αντώνιο που δεν ήξερε και δεν είδε τίποτα…»!

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Άρα πατέρα Αντώνιε ήσουν ανίκανος να είσαι επικεφαλής μιας τέτοιας δομής. Όταν βγαίνεις σαν ταλαίπωρος με την πρεσβυτέρα που σας έχω γνωρίσει από κοντά και έχω βοηθήσει, ανάθεμα και λες καταταλαιπωρημένος δεν ξέρω, δεν είδα και φταίνε τα παιδιά μου μας εκδικούνται πάει να πει πως ήσουν ανίκανος να είσαι επικεφαλής μιας τέτοιας οργάνωσης τουλάχιστον. Τα άλλα στην πορεία…».

Δείτε αποσπάσματα από το Πρωινό σχετικά με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved