Media

GNTM 5: Η συγκλονιστική φωτό που κέρδισε την πρωτιά και η αποχώρηση με κλάματα!

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (21-11) παρακολουθήσαμε ένα ακόμα ευφάνταστο concept με την Μάρα να καταφέρνει να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας. 

Το ριάλιτι μόδας έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές από την πρώτη κιόλας σεζόν και πλέον πέντε χρόνια μετά, έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM (21-11) παρακολουθήσαμε τις κοπέλες να προσπαθούν να δώσουν το εκατό τοις εκατό τους σε ένα ευφάνταστο concept, το οποίο και είχε να κάνει με πλωτή πασαρέλα και κατέληγε σε μια φωτογράφηση με πολύ χρώμα, ενέργεια και girly διάθεση. Ενώ στο σετ έδειχναν οι περισσότερες ότι δεν τα πήγαν τόσο καλά, στο πλατό τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Στις δυο καλύτερες φωτογραφίες ήταν η Μάρα με την Αλεξία, με τις δυο παίκτριες να δηλώνουν πολύ συγκινημένες για αυτό τους το επίτευγμα. Την καλύτερη φωτογραφία την κέρδισε η Μάρα, η οποία και δάκρυσε όταν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, με την Μικαέλα να χαίρεται ακόμα περισσότερο και να νιώθει απίστευτη περηφάνια για την κόρη της!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Στο bottom two βρέθηκαν η Ειρήνη με την Ραφαέλα, οι οποίες και είχαν τις δυο χειρότερες φωτογραφίες. Η Coty μάλιστα, στην δοκιμασία έδωσε το disadvantage στην Ειρήνη, η οποία είχε μόνο δυο λεπτά για να φωτογραφηθεί. Εκείνη που δυστυχώς δεν τα κατάφερε ήταν η Ραφαέλα, η οποία είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Η ίδια δάκρυσε με την ανακοίνωση του αποτελέσματος, μιας και πίστευε ότι θα είχε μια ακόμα ευκαιρία!

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved