Σασμός: Ο Μαθιός απειλεί τον Ευθύμη- Κρίση στο γάμο του με τη Βασιλική
Media

Σασμός: Ο Μαθιός απειλεί τον Ευθύμη- Κρίση στο γάμο του με τη Βασιλική

Σασμός: Ο Ευθύμης πλησιάζει τη Βασιλική και τον Νικηφόρο, αλλά ο Μαθιός θυμώνει και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά τους.

Παράλληλα, στα νέα επεισόδια της σειράς, Σασμός, θα δούμε την Άσπα και τον Σταύρο να συγκρούονται με την Αργυρώ για τη συμπεριφορά της, ενώ η Αιμιλία και ο Παύλος περνούν μαζί τα γενέθλιά της και ο γάμος της με τον Δημήτρη περνάει κρίση.

Τα πνεύματα οξύνονται στην κουβέντα μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου και φτάνουν σε αδιέξοδο. Όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει πια τίποτα που να τους κρατάει μαζί και ο χωρισμός τους είναι η μόνη λύση για να σταματήσουν να τσακώνονται. Η Άσπα, όμως, συναντάει και κατηγορεί τον Αστέρη κατά πρόσωπο για τη ρήξη στη σχέση του Σταύρου με την Αργυρώ, καθώς καταλαβαίνει πως εξαιτίας του έχει αλλάξει η ξαδέλφη της συμπεριφορά. Παράλληλα, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, η Καλλιόπη καταστρώνει τα σχέδιά της με τα ανίψια της, πράγμα που ανησυχεί τους γιους της, αλλά ενθουσιάζει τον Νικηφόρο. Η γυναίκα δεν μπορεί να δεχτεί πως ο Αστέρης και ο Μαθιός θα αγοράσουν από τους Βρουλάκηδες τα κτήματα που τους ανήκαν και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Εν τω μεταξύ, η Νάντια κάνει άλλη μία εμφάνιση στο σπίτι του Μαβιού και ενόσω παρατηρεί την κάθε του κίνηση ο άντρας νιώθει μια υπόγεια απειλή. Την ίδια στιγμή, μεγάλη στενοχώρια επικρατεί στο ζεύγος Αγγελάκη για το φευγιό της Θοδώρας και την απόφασή της να συγκατοικήσει με τον Λευτέρη παρά τις αντιρρήσεις και τους φόβους των ίδιων. Από την άλλη, η Μαρίνα και ο Αντώνης περνούν όμορφες στιγμές στο ταξίδι τους ελπίζοντας να καταφέρουν να μείνουν μερικές ημέρες μακριά από προβλήματα και αρνητικά περιστατικά.

Άσπα και Σταύρος εναντίον της Αργυρώς

Όσο οι μέρες περνούν, ο Νικηφόρος νιώθει μια ακατανίκητη έλξη για τη Νάντια. Ωστόσο, όσο εκείνος προσπαθεί να παλέψει με τα αισθήματά του για τη Νάντια, τόσο ο Μανόλης έχει ήδη αρχίσει να μπλέκεται στα δίχτυα του Ευθύμη και στις παράνομες δραστηριότητές του. Μάλιστα, ο νεαρός βρίσκει ένα στοιχείο που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Λευτέρη. Κι ενώ ο τελευταίος προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα για χάρη της Θοδώρας.

Παράλληλα, καθώς ο Μαθιός και ο Αστέρης προσπαθούν να εξασφαλίσουν το μέλλον του Νικηφόρου, εκείνος μισεί όλο και περισσότερο τον Παύλο και θέλει να τον εκδικηθεί και να βοηθήσει την Καλλιόπη με το σχέδιό της. Την ίδια ώρα, η Αργυρώ συγκρούεται με τον Σταύρο και την Άσπα, οι οποίοι της επιτίθενται κατηγορώντας την πως τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει. Παράλληλα, ο Παύλος θυμάται τα γενέθλια της Αιμιλίας και παλεύει με τις αναμνήσεις, ενώ η Νάντια πηγαίνει στη δουλειά της Βασιλικής προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για τον Μαθιό. Όσο οι μέρες περνούν, η Αργυρώ σκέφτεται την πρόταση του Αστέρη και αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα σε εκείνον και τον Μαθιό.

Η Μαρίνα και η γιαγιά τη συμβουλεύουν να το κάνει. Όταν, όμως, η Άσπα μαθαίνει τις προθέσεις της, αποφασίζει να δράσει προκειμένου να την εμποδίσει να πουλήσει την περιουσία που της άφησε ο Άγγελος. Παράλληλα, ο Νικηφόρος χωρίζει με την Τζένη, αλλά δεν είναι τόσο αυτό που τον απασχολεί όσο το πότε θα μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα.

Κρίση στο γάμο Βασιλικής- Μαθιού

Η Αιμιλία καταλήγει να περάσει τα γενέθλιά της με τον Παύλο και ξυπνούν οι αναμνήσεις, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ τους, ενώ ο Μαθιός βλέπει τη Βασιλική να κουβεντιάζει με τον Ευθύμη και αποφασίζει να τον επισκεφθεί. Είναι σίγουρος πως δεν έχει καθαρές προθέσεις και θέλει να τον προειδοποιήσει να μείνει μακριά από την οικογένειά του.

Ταυτόχρονα, ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως ο Νικηφόρος συνωμοτεί με την Καλλιόπη και μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες του πως ο ανιψιός του κάτι ετοιμάζει εναντίον του Παύλου. Από την άλλη, η Αργυρώ, πιεσμένη, αποφασίζει να πουλήσει τα κτήματα στους Σταματάκηδες. 0 Παύλος, όμως, το μαθαίνει και διαφωνεί με αυτή την απόφαση. Μάλιστα, της προτείνει να τα αγοράσει ο ίδιος. Βέβαια, ούτε η Καλλιόπη εγκρίνει τη συμφωνία ανάμεσα στον Αστέρη και στην Αργυρώ και έρχεται σε σύγκρουση ακόμη μία φορά με τον γιο της. Την επομένη, έκτακτα οικογενειακά συμβούλια συγκαλούνται και στις δύο οικογένειες προκειμένου να πορθούν καθοριστικές αποφάσεις.

Την ίδια στιγμή, τα πρώτα σύννεφα στον γάμο Μαθιού και Βασιλικής κάνουν την εμφάνισή τους, καθώς οι εξελίξεις που τρέχουν τους έχουν απομακρύνει. Τότε, ο Μαθιός, για άλλη μία φορά, συναντάει τον Ευθύμη και σε έντονο ύφος τον απειλεί ανοικτά να προσέχει τις συναναστροφές του με την οικογένειά του. Παράλληλα, η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει ποια είναι η χάρη που χρωστάει στον Αστέρη, ενώ το χάσμα μεταξύ Αιμιλίας και Δημήτρη μοιάζει δύσκολο να γεφυρωθεί. Την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης κάνει μία νέα γνωριμία στη χαρτοπαικτική λέσχη, καθώς συναντάει τον Ευθύμη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved