Σοφία Χατζηπαντελή: Οι φώτο της μετά το μπότοξ - «Καμία ντροπή! Πείτε με «ψεύτικη» όσο θέλετε»
Media

Σοφία Χατζηπαντελή: Οι φώτο της μετά το μπότοξ - «Καμία ντροπή! Πείτε με «ψεύτικη» όσο θέλετε»

Η Σοφία Χατζηπαντελή μετά την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αποφάσισε να "σβήσει" και τις όποιες ρυτίδες έχει στο πρόσωπό της! 

Η Σοφία Χατζηπαντελή τους τελευταίους μήνες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων, τόσο για τα ιδιαίτερα πυκνά φρύδια της, όσο και τις έντονες αντιδράσεις της ως μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM.

Η 25χρονη καλλονή με τα εκκεντρικά φρύδια που έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της ως μοντέλο, καταγόμενη από Αγγλοκυπριακή οικογένεια, περνάει τη ζωή της μεταξύ Λονδίνου και Κύπρου ως επί το πλείστον, θεωρώντας πως τόσο η Μεγάλη Βρετανία όσο και το νησί της Αφροδίτης είναι πατρίδες της.

Βέβαια, το μεγαλύτερο διάστημα το περνάει κατά κύριο λόγο στο Λονδίνο όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, έχοντας τη βρετανική πρωτεύουσα ως βάση της. Μάλιστα, η Σοφία Χατζηπαντελή θα επιστρέψει σύντομα στο ριάλιτι μόδας και θα τη δούμε να φωτογραφίζεται μαζί με τα επίδοξα μοντέλα και αναμένεται να δούμε και τις αλλαγές στην εμφάνισή της!

Συγκεκριμένα, η ίδια ανήρτησε κάποια stories μέσα από τα οποία εξήγησε του λόγους για τους οποίους έκανε μπότοξ και υαλουρονικό τόνισε: «Πείτε με “ψεύτικη” όσο θέλετε, (καθώς δε με ενοχλεί) όσο εγώ θεωρώ πως είμαι ένα από τα πιο αυθεντικά άτομα που θα γνωρίσετε και ειδικά όσον αφορά στο θέμα της εμφάνισης».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από το breakfast @ star!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved