Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση που κανείς δεν περίμενε - Θα πάθετε πλάκα!
Showbiz

Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση που κανείς δεν περίμενε - Θα πάθετε πλάκα!

Η Σοφία Χατζηπαντελή θέλησε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της και μπορούμε να πούμε ότι της ταιριάζει απίστευτα.

Η Σοφία Χατζηπαντελή τους τελευταίους μήνες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων, τόσο για τα ιδιαίτερα πυκνά φρύδια της, όσο και τις έντονες αντιδράσεις της ως μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM.

Η 25χρονη καλλονή με τα εκκεντρικά φρύδια που έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της ως μοντέλο, καταγόμενη από Αγγλοκυπριακή οικογένεια, περνάει τη ζωή της μεταξύ Λονδίνου και Κύπρου ως επί το πλείστον, θεωρώντας πως τόσο η Μεγάλη Βρετανία όσο και το νησί της Αφροδίτης είναι πατρίδες της.

Βέβαια, το μεγαλύτερο διάστημα το περνάει κατά κύριο λόγο στο Λονδίνο όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, έχοντας τη βρετανική πρωτεύουσα ως βάση της. Μάλιστα, η Σοφία Χατζηπαντελή θα επιστρέψει σύντομα στο ριάλιτι μόδας και θα τη δούμε να φωτογραφίζεται μαζί με τα επίδοξα μοντέλα.

Ωστόσο, η ίδια λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες, θέλησε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, βάφοντάς τα σε χρώμα ginger και μας το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε στην gallery την τεράστια αλλαγή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved