Μενεγάκη – Ουγγαρέζος: Ο απίστευτος διάλογος on air – «Ελένη πρώτη φορά που θέλω να κάνω τη γλάστρα»
Media

Μενεγάκη – Ουγγαρέζος: Ο απίστευτος διάλογος on air – «Ελένη πρώτη φορά που θέλω να κάνω τη γλάστρα»

Έναν απίστευτο διάλογο είχε η Ελένη Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή τη μεγάλη συνάντησή της με την Ρούλα Κορομηλά αύριο, 25 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της!

Η Ελένη ανέφερε ότι αύριο θα ξεκινήσει με την Ρούλα και θα την έχει καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής της, δηλαδή δύο ώρες και είκοσι λεπτά!

«Θα πω καλησπέρα με την Ρούλα γιατί πρώτη φορά ο χρόνος δεν μου φτάνει…» είπε κοιτώντας τον Δημήτρη. Και εκείνος κοιτάζοντάς την της είπε «Ελένη πρώτη φορά που θέλω να κάνω τη γλάστρα»!

Η αντίδρασή της Ελένης όταν άκουσε αυτή τη φράση; Επική!

Και τότε η Ελένη του είπε να τα πει όλα στη στήλη του και να μην αφήσει τίποτα για αύριο… ο τρόπος όμως που το είπε, ήταν «όλα τα λεφτά»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την Έλενη!

Να σας θυμίσουμε ότι στην χθεσινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί μετά από χρόνια η συνάντησή της με την Ρούλα Κορομηλά και σχολίασε: «Από πάντα την παρακολουθούσα, με ενδιέφερε πως αντιδρούσε, πως έδινε συνεντεύξεις».

«Η Ρούλα ήταν η πρώτη που έγινε ένα τεράστιο όνομα στην τηλεόραση. Η Ρούλα ήταν πρωτοπόρος στην τηλεόραση» σημείωσε με θαυμασμό η αγαπημένη παρουσιάστρια.

«Μου φάνηκε απίστευτο που θα συναντήσω την Ρούλα, χαίρομαι πάρα πολύ» και αποκάλυψε «όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε η μία το τηλέφωνο της άλλης».

Διαβάστε επίσης:

«Άφωνη» η Ελένη με τον Μιχάλη Μόσχου! Το πρωί σεφ και το βράδυ τραγουδά με τη Ζήνα

Ελένη Μενεγάκη: Το απρόσμενο τηλεφώνημα στην Κορομηλά - Η μεγάλη συνάντησή τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved