O Παράδεισος των Κυριών: Ένα αναπάντεχο νέο για την Αμαλία πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία
Media

O Παράδεισος των Κυριών: Ένα αναπάντεχο νέο για την Αμαλία πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία

O Παράδεισος των Κυριών: Ένα αναπάντεχο νέο για την Αμαλία πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία και ταράζει τα ήσυχα νερά της σχέσης τους...

Ο Ντίνος μοιάζει ανίκανος να το διαχειριστεί… Ο Άγης μετά τη συνάντησή τους με τη Πιπίτσα παίρνει μια απόφαση για τη σχέση του με τη Γεωργία που κανείς δε περιμένει. Η Ματούλα γίνεται για ακόμη φορά, υποχείριο του Θανάση, φοβούμενη μην πραγματοποιήσει τις απειλές του.

Η Μιράντα στην προσπάθεια της να βρει μάρτυρες υπεράσπισης, για την επικείμενη δίκη φτάνει στο πατρικό της. Η στήριξη της μητέρας της είναι δεδομένη, θα καταφέρει όμως να πείσει και τον πατέρα της, ή εκείνος θα της δείξει για άλλη μία φορά το σκληρό του πρόσωπο;

Στο σημερινό επεισόδιο επεισόδιο

Η συνάντηση του Άγη και της Πιπίτσας έχει απρόοπτη εξέλιξη που θα επηρεάσει πολύ τη Γεωργία και θα ταράξει τα νερά της οικογένειας του Μάρκου.

Ο Ντίνος και η Αμαλία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η Μιράντα δίνει απάντηση στο δίλημμα που την απασχολούσε σχετικά με το αν πρέπει να ζητήσει απ’ τους γονείς της να καταθέσουν εναντίον του Θανάση. Ένα συνταρακτικό νέο έρχεται να ανατρέψει τη ζωή της Αμαλίας και όχι μόνο, την ώρα που η Ματούλα λαμβάνει μια σημαντική απόφαση που θα φέρει αλλαγές στο δικαστικό ζήτημα του Θανάση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved