Σάκης Αρσενίου: Η σπάνια εμφάνιση με την εγκυμονούσα Λαμπρινή και οι λιγούρες της
Media

Σάκης Αρσενίου: Η σπάνια εμφάνιση με την εγκυμονούσα Λαμπρινή και οι λιγούρες της

Ο Σάκης Αρσενίου σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Λαμπρινή, είναι έγκυος και μιλά για αυτή την όμορφη φάση που διανύουν, τις λιγούρες της αγαπημένης του και αν του έχει γίνει πρόταση για το all star survivor!

Η κάμερα της εκπομπής Οpen Weekend συνάντησε τον τραγουδιστή με την εγκυμονούσα αγαπημένη του και ο τρισευτυχισμένος Σάκης ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά. Περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι και είμαστε πολύ χαρούμενοι.»!

Και πρόσθεσε: «Αυτά με τις λιγούρες νομίζω είναι λίγο υπερβολικά. Είναι λογικό να υπάρχουν. Η γυναίκα τρώει για δυο. Είναι αγοράκι. Ο άντρας νομίζω ότι το καταλαβαίνει αφού γεννηθεί το παιδί και μετά. Η γυναίκα το καταλαβαίνει από τώρα σιγά σιγά.»!

Και συνέχισε λέγοντας ο Σάκης Αρσενίου για το ριάλιτι επιβίωσης: «Και πρόταση να μου γινόταν για το all star Survivor, τη δεδομένη στιγμή που είμαι σε ένα νυχτερινό μαγαζί και η γυναίκα μου είναι έγκυος, δε θα πήγαινα σε καμία περίπτωση. Δε θα την άφηνα πίσω, ούτε το μαγαζί που συνεργάζομαι, ούτε τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό»!

Όσο για την καλλονή αγαπημένη του; Είναι υπέροχη και δείτε την με φουσκωμένη την κοιλίτσα παρακάτω αλλά και τις δηλώσεις του πανευτυχή Σάκη Αρσενίου!

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Αρσενίου: Θα γίνει πατέρας - Οι πρώτες δηλώσεις του και η κούκλα εγκυμονούσα

Ο γάμος δεν αργεί για τον Σάκη Αρσενίου! Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά!

Σάκης Αρσενίου: «Δεν θα κάνω τον Καραγκιόζη για να πουλήσω στην τηλεόραση»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved