Σπίτι με το Mega: Ο Γιώργος Μαργαρίτης «καταχειροκροτήθηκε» από το Twitter: «Πεθαίνουμε για σένα»
Media

Σπίτι με το Mega: Ο Γιώργος Μαργαρίτης «καταχειροκροτήθηκε» από το Twitter: «Πεθαίνουμε για σένα»

Σπίτι με το Mega: Μια γνήσια λαϊκή βραδιά με τραγούδια που αγαπήσαμε μοναδικά παρακολουθήσαμε σήμερα το βράδυ (26-11) στην εκπομπή του Mega, μιας και καλεσμένος της Ρούλας Κορομηλά ήταν ο  Γιώργος Μαργαρίτης

Ο τραγουδιστής έχει καταφέρει μέσα από την τεράστια καριέρα του, να δημιουργήσει μια μεγάλη ιστορία με το όνομά του στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας σε ο, τι αφορά το λαϊκό τραγούδι.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου στην εκπομπή "Σπίτι με το MEGA" και η Ρούλα Κορομηλά τον υποδέχτηκε ενθουσιασμένη, μιας και ανυπομονούσε να μάθει για τα πάντα για εκείνον, αλλά και να περάσουν όλοι μαζί φανταστικά, με τον τραγουδιστή να ερμηνεύει on air μερικές από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες του, που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Η λίστα των επιτυχιών είναι μεγάλη: «Δεν με νοιάζει», «Πεθαίνω για σένα», «Δρόμοι του πουθενά», «Μα τι λέω», «Εσύ μιλάς στην καρδιά μου», «Τα δικαστήρια», «Το καλύτερο μπεγλέρι», «Στο κελί 33», κ.ά. Ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής που «μιλάει» μέσα από τα τραγούδια του τόσο για τον καημό όσο και για τη χαρά, πρωταγωνίστησε σε μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα, με τους τηλεθεατές να ακολουθούν και όλοι μαζί, με αυτόν τον τρόπο, να γίνονται μια μεγάλη παρέα.

Σε κάποια στιγμή, εμφανίστηκε στην εκπομπή και ο αγαπημένος Δημήτρης Σταρόβας με την κιθάρα του και οι δυο απίθανοι καλλιτέχνες εξομολογήθηκαν το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, που παρών ήταν και ο αείμνηστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Δημήτρης Σταρόβας, λίγο αργότερα, τραγούδησαν μαζί το τραγούδι "Πεθαίνω για σένα" με το Twitter να τρελαίνεται στα σχόλια για το συγκεκριμένο τραγούδι, που είναι ένα από τα αγαπημένα τους!

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την ερμηνεία τους:

Δείτε τα σχετικά Tweets στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved