Τηλεθέαση: Ο Νίκος Κοκλώνης είχε χθες το βράδυ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Μέσι!
Media

Τηλεθέαση: Ο Νίκος Κοκλώνης είχε χθες το βράδυ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Μέσι!

Τηλεθέαση: Το χθεσινό Σαββατόβραδο ήταν πολύ διαφορετικό τηλεοπτικά από όσα ζούσαμε το τελευταίο διάστημα μιας και η άφιξη του Μουντιάλ στη μικρή οθόνη, άλλαξε τα δεδομένα! 

Γιατί μπορεί μέχρι πρότινος να αναμετρούνταν ο Νίκος Κοκλώνης με τη Ρούλα Κορομηλά για την επικράτησή τους στους πίνακες τηλεθέασης στην prime time ζώνη, όμως χθες το βράδυ (26/11) άλλαξαν τα δεδομένα με την προβολή αγώνα του Μουντιάλ, της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου παγκοσμίως.

Η Εθνική ομάδα της Αργεντινής αντιμετώπιζε το Μεξικό και μετά την ήττα των πρώτων από τη Σαουδική Αραβία πριν από λίγες μέρες, όλοι περίμεναν να δουν τις νέες επιδόσεις της παρέας του Μέσι. Τελικά, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και οι ομοεθνείς του δεν απογοήτευσαν τους φιλάθλους αφού η Αργεντινή κατάφερε να νικήσει με σκορ 2-0 το Μεξικό, με τον Λιονέλ Μέσι να δηλώνει μετά το τέλος του ματς πως για την χώρα του τώρα ξεκινάει το Μουντιάλ.

Στα της ελληνικής πραγματικότητας τώρα και στα νούμερα τηλεθέασης, για πρώτη φορά φέτος μετά από σερί επικράτησης στους πίνακες της prime time, ο Νίκος Κοκλώνης έχασε την πρωτοκαθεδρία. Μπορεί να συγκράτησε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης όμως χθες το βράδυ υπερίσχυσαν, οι μπύρες, οι πίτσες και τα σουβλάκια στις αντροπαρέες -κατά κύριο λόγο- που είδαν τον αγώνα. Όσο για τη Ρούλα Κορομηλά που χθες το βράδυ είχε ως καλεσμένο τον Γιώργο Μαργαρίτη, είχε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, όχι όμως και στο δυναμικό κοινό όπου σημείωσε μόλις 9,5%.

Δείτε πώς διαμορφώθηκε ο πίνακας τηλεθέασης για το βράδυ του Σαββάτου:

PRIME TIME

ΔΥΝΑΜΙΚΟ KOINOΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΑΝΤ1ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΜΕΞΙΚΟ27,5%28,4%
ALPHAJUST THE 2 OF US15,2%14,9%
MEGAΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA9,5%16,9%
ΕΡΤ 1ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ1,6%3,8%
OPENΟ,ΤΙ ΑΓΑΠΩ1,5%2,9%

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved