Μελέτης Ηλίας: «Η χρήση απαγορευμένων ουσιών που έκανα ήταν μία μεγάλη βλακεία»
Media

Μελέτης Ηλίας: «Η χρήση απαγορευμένων ουσιών που έκανα ήταν μία μεγάλη βλακεία»

MEGA Καλημέρα: Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στην πρωινή εκπομπή για τη χρήση ουσιών στο παρελθόν, τις αμέτρητες φορές που έχουν φτάσει κοντά στον χωρισμό με την σύζυγό του και τη σχέση με τα παιδιά του.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για τον ρόλο του σε σειρά της δημόσιας τηλεόρασης και για το κλίμα που επικρατεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι "Στα καλύτερά μας χρόνια". Ήμουν από τους τυχερούς, γιατί και στο "Σόι" και "Στα καλύτερά μας χρόνια" το κλίμα είναι το καλύτερο δυνατό», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Και συνέχισε: «Η οικογένειά μου άκουσε από την τηλεόραση για την χρήση ουσιών, που είχα κάνει και μου είπαν "τι βλάκας που είσαι". Η δήλωση που έγινε ήταν, το πόσο μεγάλη βλακεία έκανα κάνοντας χρήση απαγορευμένων ουσιών, το είπα τελείως αποτρεπτικά, όχι ότι ήμουν μάγκας, αλλά βλάκας. Παραλίγο να γίνει ένα τροχαίο, επειδή ήμουν σε μια κατάσταση δύσκολη».

Μεταξύ άλλων ο Μελέτης Ηλίας αναφέρθηκε στα παιδιά του, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ένα ζευγάρι.

«Με τον γιο μου που είναι 6,5 ετών, είμαι πιο τρυφερός με την κόρη μου που είναι στην προεφηβεία δυσκολεύομαι, αλλά κάνω φιλότιμες προσπάθειες νομίζω, εκείνη πάλι νομίζει πως όχι», επεσήμανε.

«Έχουμε φτάσει αμέτρητες φορές κοντά στον χωρισμό, το κλειδί είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω στη στιγμή της έντασης. Πηγαίνουμε ακόμα σε σύμβουλο γάμου με την σύζυγό μου», αποκάλυψε σχετικά με τη σύζυγό του.

Κλείνοντας, για τις δουλειές που έχει κάνει ανέφερε πως, «έχω δουλέψει πριν την υποκριτική σε διάφορες δουλειές, όπως σερβιτόρος».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved