My Style Rocks: Κριτές με προϋπηρεσία GNTM; Τα πρόσωπα και οι πρώτες συζητήσεις
Media

My Style Rocks: Κριτές με προϋπηρεσία GNTM; Τα πρόσωπα και οι πρώτες συζητήσεις

Με πρόσωπα που έχουν... ένσημα «GNTM» προχωρά ο ΣΚΑΙ στο στήσιμο του νέου κύκλου του «My style rocks».

Μετά τον Δημήτρη Σκουλό και τη Σοφία Χατζηπαντελή, που έχουν μπει στο στόχαστρο του ΣΚΑΪ και της AcunMedya, άλλος ένας άνθρωπος της μόδας με προϋπηρεσία στο ριάλιτι του Star μπαίνει στο κάδρο για μια θέση στην κριτική επιτροπή του «My style rocks».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, ήδη ξεκίνησαν επαφές και συζητήσεις με τον σχεδιαστή μόδας Χριστόφορο Κοτέντο, που υπήρξε κριτής στο «GNTM», ενώ πριν από λίγες εβδομάδες εμφανίστηκε ως γκεστ στο ριάλιτι του Star.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε ολική ανανέωση της κριτικής επιτροπής, επιλέγοντας μόνο πρόσωπα που βρίσκονται για πρώτη φορά στο «My style rocks».

Κατ' αρχάς, το βάρος πέφτει στην επιλογή των κριτών, που θεωρούνται βασικό συστατικό για να έχει επιτυχία το ριάλιτι μόδας, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα έρθει η επιλογή της παρουσιάστριας.

Με δελτίο Tύπου αλλά και την προβολή του τρέιλερ συμμετοχών στον «αέρα» του ΣΚΑΪ έγινε γνωστό ότι το My Style Rocks επιστρέφει στις οθόνες μας!

Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται με φόρα και φαντασία, ξανά στις οθόνες μας.

Προσωπικότητες με νέες ιδέες και τολμηρή fashion άποψη, ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και μία θέση στο χώρο της μόδας.

Το casting του My Style Rocks ξεκίνησε! Έλα να κατακτήσεις αυτό που ονειρεύεσαι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved