Σασμός: Η Αργυρώ συγκρούεται με τον Σταύρο και την Άσπα
Media

Σασμός: Η Αργυρώ συγκρούεται με τον Σταύρο και την Άσπα

Σασμός: Όσο ο Νικηφόρος προσπαθεί να παλέψει τα αισθήματά του για τη Νάντια, ο Μανόλης έχει ήδη αρχίσει να μπλέκεται στα δίχτυα του Ευθύμη

Βρίσκει ένα στοιχείο που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Λευτέρη, ο οποίος αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα για χάρη της Θοδώρας. Καθώς Μαθιός κι Αστέρης προσπαθούν να εξασφαλίσουν το μέλλον του Νικηφόρου, η Αργυρώ συγκρούεται με τον Σταύρο και την Άσπα. Ο Παύλος θυμάται τα γενέθλια της Αιμιλίας που παλεύει με τις αναμνήσεις. Η Νάντια πάει στη δουλειά της Βασιλικής προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για τον Μαθιό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Άσπα κατηγορεί τον Αστέρη κατά πρόσωπο, για τη ρήξη του ζευγαριού. Παράλληλα η Καλλιόπη καταστρώνει τα σχέδια της με τα ανίψια της, πράγμα που ανησυχεί τους γιους της, αλλά ενθουσιάζει τον Νικηφόρο.

Η Νάντια κάνει άλλη μια εμφάνιση στο σπίτι του Μαθιού κι ενόσω παρατηρεί την κάθε του κίνηση ο Μαθιός νιώθει μια υπόγεια απειλή. Μεγάλη στενοχώρια επικρατεί στο ζεύγος Αγγελάκη για το φευγιό της Θοδώρας, ενώ η Στέλλα κάνει μια έκπληξη στον Τόλη. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα κι ο Αντώνης περνούν όμορφες στιγμές στο ταξίδι τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved