Media

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Έδωσε οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού της από τον Νάσο Γαλακτερό!

Gossip-tv Team

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ζει την απόλυτη ευτυχία με τον σύζυγό της, Νάσο Γαλακτερό και το γιο τους, ο οποίος και είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. 

Πολλά είχαν ακουστεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τον χωρισμό της Νάνσυ Ζαμπέτογλου από τον σύζυγό της, Νάσο Γαλακτερό και εκείνη, με μια απάντησή της, έδωσε τέλος σε όλες τις φήμες.

Όλα ειπώθηκαν σε μια συζήτηση που έγινε στην σημερινή εκπομπή της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου "Στούντιο 4", μιας και καλεσμένοι ήταν η Βαλέρια Κουρούπη με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Ξύδη. Το πρώην ζευγάρι μίλησε ξεκάθαρα για τη σχέση που έχουν δημιουργήσει μετά το διαζύγιό τους, μιας και είναι πλέον πολύ καλοί φίλοι και έχουν άψογη συνεργασία σε ο, τι αφορά το παιδί τους.

«Έλεγα καμιά φορά ότι δεν κατάφερα να κάνω την οικογένεια που έκαναν οι δικοί μου που είναι ακόμα μαζί. Αλλά μετά σκεφτόμουν ότι είχαμε έναν πολύ επιτυχημένο γάμο. Την επιτυχία του γάμου δεν την ορίζουν τα χρόνια και το για πάντα, την ορίζουν το πώς πέρασες, πώς εξελίχθηκε, αν το παιδί σου είναι καλά, αν δεν σκοτώθηκες στο ξύλο, τι κερδίσαμε, τι κάναμε μαζί, πόσο ωραίες στιγμές περάσαμε και ότι είχαμε και την τεράστια επιτυχία να χωρίσουμε έτσι» είπε αρχικά η Βαλέρια Κουρούπη, μιλώντας για τον γάμο της με τον Νάσο Γαλακτερό.

Ύστερα ακολούθησε μια συζήτηση, η οποία και έδωσε τέλος στις φήμες...

Νάνσυ: Μου έχουν πει άνθρωποι που έχουν χωρίσει ότι το χρεώνεσαι σαν μια προσωπική αποτυχία.

Θανάσης: Να το πούμε ότι δεν έχεις ιδέα για τον χωρισμό.

Νάνσυ: Όχι καλέ.

Θανάσης: Επειδή διαβάζουμε πολλά τον τελευταίο καιρό. Να πούμε ότι όλα αυτά είναι του παρελθόντος.

Νάνσυ: Να ρωτήσουμε την Ελένη Βιτάλη που είναι γειτόνισσά μας. Έχουμε την Ελένη Βιτάλη για μάρτυρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved