Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Αυτό είναι το ύψος της - Τι ρόλο έχουν τα ψηλά τακούνια στη ζωή της;
Showbiz

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Αυτό είναι το ύψος της - Τι ρόλο έχουν τα ψηλά τακούνια στη ζωή της;

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και κάθε μεσημέρι την απολαμβάνουμε μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μέσα από την εκπομπή, «Στούντιο 4».

Η προσωπική της ζωή είναι αρκετά γνωστή, αφού έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον πρώην μπασκετμπολίστα, Νάσο Γαλακτερό. Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Σόφη, ενώ έχουν ακόμη έναν γιο, τον Παύλο, που είναι παιδί από τον πρώτο γάμο του Νάσου.

Πρόσφατα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έκανε ένα Q&A και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Ένα από αυτά ήταν και το αληθινό της ύψος.

Όπως έγραψε, η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι 1,55 μέτρα και λατρεύει τα τακούνια. Παράλληλα, δήλωσε πως φοράει high heels.

«1,55 αλλά τεντώνομαι», απάντησε σε follower της με χιούμορ η γνωστή παρουσιάστρια, ενώ στην ερώτηση πως αντέχει να φοράει τόσο ψηλά τακούνια, είπε: «Παλιά φορούσα τακούνια από το πρωί! Τώρα μόνο όταν υπάρχει λόγος. Πάντως όσο πιο ψηλά τόσο πιο άνετα για μένα!».

Παράλληλα, απάντησε στην ερώτηση: «Πώς καταφέρνεις να φοράς τόσο ψηλά τακούνια στην εκπομπή;».

«Δεν περπατάω και πολύ στην εκπομπή οπότε δεν κουράζομαι ιδιαίτερα. Θα σου πω ένα μυστικό: στα break όταν θέλω να πάω κάπου γρήγορα βγάζω τα τακούνια και τρέχω με ένα ζευγάρι σαγιονάρες που έχω πάντα στην πόρτα!», αποκάλυψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις αναρτήσεις της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved