Media

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ο καλεσμένος στο Στούντιο 4 που έφερε καταιγισμό τηλεφωνημάτων στην ΕΡΤ

Gossip-tv Team

Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής «Στούντιο 4» που προβάλλεται από την ΕΡΤ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δύο δημοσιογράφοι – παρουσιαστές ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων και για τις όμορφες και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις τους, που οι ίδιοι αποκαλούν «συζητήσεις». Ερωτώμενοι πώς καταφέρνουν και κάνουν τους καλεσμένους τους να αποκαλύπτουν πάντοτε άγνωστες πτυχές του εαυτού τους, απαντούν πως το “μυστικό” είναι πως τους ακούνε.

«Δεν κάνουμε συνέντευξη, κάνουμε κουβέντα…μπαίνουμε μέσα σε αυτό, με τις ιστορίες μας, συναισθηματικά. Εγώ “μπαίνω πολύ” στην ιστορία του αλλουνού» δηλώνει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Εγώ ρωτάω αυτά που θέλω να μάθω ως Θανάσης» συμπληρώνει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Η Νάνσυ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πρόσφατα η εξομολόγηση του Μιχάλη Αεράκη, έφερε καταιγισμό τηλεφωνημάτων στην ΕΡΤ.

«Γνωρίσαμε τις προάλλες έναν άνθρωπο, τον οποίο ειλικρινά, επειδή δεν παρακολουθώ τη σειρά στην οποία παίζει φέτος, που σκίζει η σειρά, εκείνος κάνει τον ιερέα. Πάθαμε σοκ με αυτά που μας είπε. Αντιδρούσε ο κόσμος. Παίρνανε τηλέφωνο και μας λένε, έχει σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ, παίρνει κόσμος συγκινημένος, εγώ τώρα που το λέω και μου έρχεται να δακρύσω. Γινόμαστε μια κοινότητα ανθρώπων που μοιραζόμαστε κάτι κοινό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved