H Γη της Ελιάς: Η συμπεριφορά της Μυρτάλης στην Μαργαρίτα εξόργισε τους τηλεθεατές: «Είναι άρρωστη»
Media

H Γη της Ελιάς: Η συμπεριφορά της Μυρτάλης στην Μαργαρίτα εξόργισε τους τηλεθεατές: «Είναι άρρωστη»

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Μυρτάλη να συνεχίζει να βασανίζει τον Αλέξη, που τις τελευταίες μέρες τον κρατά όμηρο μέσα σε ένα απομακρυσμένο σπίτι!

Οι εξελίξεις στη σειρά προχωρούν και τα πράγματα περιπλέκονται όλο και περισσότερο και φυσικά όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται.

Τι είδαμε σήμερα στη Γη της Ελιάς;

Ο Στάθης θυμήθηκε πού έχει ξαναδεί τον άνδρα που απήγαγε το παιδί και το αποκάλυψε στον Κουράκο και τη Δήμητρα.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Πήγε ο ίδιος να βρει αυτόν τον άνθρωπο, προκειμένου να βεβαιωθεί. Ο Φίλιππος είπε στη Βασιλική πως υπάρχει υποψήφιος αγοραστής για το σπίτι τους. Όταν το ανακοίνωσαν στη Χάιδω, η αντίδρασή της θα τους εκπλήξει. Η Αθηνά συμβούλευσε την Ιουλία να χωρίσει με τον Κουράκο και να φτιάξει τη ζωή της με τον Στάθη.

Η Ειρήνη και η Ασπασία έκαναν έναν πολύ μεγάλο καβγά μπροστά στον Δημοσθένη και αποκαλύφθηκαν πολλά πράγματα για τη σχέση τους. Όταν η Ειρήνη συνάντησε για πρώτη φορά τον Φίλιππο, θα αντιδράσει με έναν τρόπο που κανείς δεν περίμενε.

Μια από τις σκηνές που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν όταν η Μυρτάλη, για ακόμα μια φορά, είπε ψέμματα στην Μαργαρίτα για το που βρίσκεται ο Αλέξης, αφού εκείνη τον κρατά όμηρο. Οι χρήστες του Twitter την αποκάλεσαν ψυχασθενή και είπαν ότι αυτή της η συμπεριφορά δεν θα της βγει σε καλό!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved