Ο Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα και Ντίνος φιλιούνται αλλά αντί για ζευγάρι γίνονται... εχθροί!
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα και Ντίνος φιλιούνται αλλά αντί για ζευγάρι γίνονται... εχθροί!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα για ακόμα μία φορά θα δει τα όνειρά της να γκρεμίζονται όταν καταλαβαίνει πως μία τρυφερή στιγμή της με τον Ντίνο δεν θα σημαίνει τίποτα για εκείνον αλλά πολλά για την ίδια. 

Η απόφαση της Αμαλίας να παντρευτεί τον Πάρη ισοπεδώνει τον Ντίνο. Δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει βρίσκεται η Μιράντα, η οποία του συμπαραστέκεται.

Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά, στα προσεχή επεισόδια, οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και έρχονται κοντά. Τόσο που παραδίνονται στα συναισθήματά τους και φιλιούνται.

Έπειτα από αυτό, η κοπέλα είναι πολύ ευτυχισμένη, σε αντίθεση με τον Παπακώστα, που μετανιώνει για την πράξη του. Μάλιστα, την επόμενη μέρα, ο τελευταίος ψάχνει τρόπους για να μιλήσει στη Μιράντα και να της εξηγήσει πώς πραγματικά αισθάνεται. Τότε, η Ζηνοβία τον συμβουλεύει πώς πρέπει να χειριστεί το συγκεκριμένο ζήτημα μιας και έχει καταλάβει ότι η Μιράντα είναι ερωτευμένη μαζί του. Λίγο μετά, ο Ντίνος ζητάει από την κοπέλα να μιλήσουν και τότε της εξομολογείται πως δεν μπορεί να τη δει ερωτικά γιατί δεν έχει ξεπεράσει την Αμαλία.

Η Μιράντα θυμώνει και του ζητάει εξηγήσεις τόσο για το φιλί που έδωσαν όσο και για τη συμπεριφορά που είχε απέναντί της τον τελευταίο καιρό. Οι δυο τους έχουν μια έντονη συζήτηση και οι απαντήσεις του Ντίνου την εξοργίζουν ακόμα περισσότερο.

Η Μιράντα δεν μπορεί να συνέλθει από την απόρριψη του Παπακώστα και ακόμα και κατά τη διάρκεια της δουλειάς είτε τον αποφεύγει είτε του μιλάει απότομα.

Ο θυμός αλλά και η συμπεριφορά που έχει αιφνιδιάζουν τον Ντίνο, ο οποίος συνειδητοποιεί πως η κοπέλα τον βλέπει πια σαν εχθρό της!

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved