Αυτή η νύχτα μένει: Η σύγκρουση Χρήστου - Γιώργη και η πρόταση γάμου του Τάσου στη Μαρία
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Η σύγκρουση Χρήστου - Γιώργη και η πρόταση γάμου του Τάσου στη Μαρία

Αυτή η νύχτα μένει: Ο κόσμος συγκεντρώνεται έξω από τη χωροφυλακή και ζητάει την απελευθέρωση του Στρατή. Όταν, λοιπόν, ο άντρας αφήνεται ελεύθερος, προειδοποιεί τους ανθρώπους του και τη Ζέτα για όσα πρόκειται να έρθουν. 

 

Ταυτόχρονα, ο Στέλιος δηλώνει στον Χρήστο ότι έχει μετανιώσει που τον βοηθάει να καταστρέφει έναν άνθρωπο κι εκείνος κανονίζει αμέσως τη μετάθεσή του.

Ο Μίλτος δεν αντέχει άλλο να σκέφτεται όσα τον απασχολούν και πηγαίνει στο «Όνειρο». Εκεί, όμως, ένα ατυχές συμβάν δημιουργεί αναστάτωση και επιφυλάσσει άσχημες συνέπειες για τον Στρατή. Κι αυτό γιατί ο άντρας συλλαμβάνεται και οδηγείται στη χωροφυλακή. Κι ενώ ο κόσμος συγκεντρώνεται έξω από τη χωροφυλακή και ζητάει την απελευθέρωση του Στρατή, εκείνος δέχεται τον ασφυκτικό κλοιό που στήνει γύρω του ο Αλέξανδρος και που οδηγεί πάντα στην αδελφή του, τη Μαρίνα. Το επόμενο πρωί, ο Στρατός αφήνεται ελεύθερος και προειδοποιεί τους ανθρώπους του και τη Ζέτα, που αγωνιά γι’ αυτόν, για τα δεινό που έρχονται και πρέπει να τα αντιμετωπίσουν όλοι μαζί σαν μια γροθιά.

Στη συνέχεια, ο Στρατός και η Ζέτα φεύγουν μακριά απ' όλους. Τότε ο άντρας τής εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματά του. Από την άλλη, ο Χρήστος είναι έξαλλος για την άμεση απελευθέρωση του εχθρού του, του Στρατή, και ψάχνει να βρει έναν τρόπο για να ανατρέψει την κατάσταση. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν ακόμα χειρότερη τροπή, καθώς ο Στέλιος τού εξομολογείται ότι έχει μετανιώσει που τον βοηθάει να καταστρέψει έναν άνθρωπο, χωρίς να ξέρει τον αληθινό λόγο που το κάνει. Γεγονός που κάνει έξω φρενών τον Χρήστο.

Μόνο η μικρή του κόρη, η Εύη, καταφέρνει και τον ηρεμεί, καθώς του ανακοινώνει την απόφασή της να μείνει στο Αγρίνιο, θέλοντας όμως πρώτα να κάνει μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον θείο της, τον Αλέξανδρο.

Σύντομα, λοιπόν, οι δυο τους συναντιούνται και συζητούν, αλλά η Εύη μένει με ακόμα περισσότερες απορίες για τη σχέση του ίδιου με τους γονείς της.

Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία

Ο Στέλιος βγαίνει εκτός εαυτού με τη συμπεριφορά του Χρήστου, ο οποίος ετοιμάζει κρυφά την επόμενη επίθεση εναντίον του Στρατή, και έτσι συναντάει τον Γιώργη. Του αποκαλύπτει τις προθέσεις του Χρήστου αναφορικά με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο» και εκείνος σαστίζει. Λίγη ώρα μετά, ο Στέλιος δέχεται ένα σήμα από τα κεντρικά της χωροφυλακής, όπου του ανακοινώνουν τη μετάθεσή του, ενώ ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Γιώργη για όσα κάνει το τελευταίο διάστημα. 0 Στρατός, τώρα, δέχεται τη συμβουλή της Διαμάντως να μείνει με τη Ζέτα και να φυλάξει τα νώτα του, αφού ξέρει ότι πρόκειται να δεχτεί κι άλλο χτύπημα από τον δήμαρχο. Αγνοεί, όμως, το παιχνίδι που έχει στήσει πίσω από την πλάτη του ο Ισίδωρος Παπαδόπουλος.

Αργότερα, η Αγλαΐα ακούει από τον Μίλτο την πικρή και κρυμμένη αλήθεια της ζωής της και, όταν της επιτίθεται, βλέπει για πρώτη φορά τον πραγματικό εχθρό. Την ίδια στιγμή, ο Τάσος βλέπει την κατάσταση του Μίλτου και κάνει τελικά πρόταση γάμου στη Μαρία. Την επόμενη μέρα, ο Στέλιος ζητάει εξηγήσεις από τον Χρήστο για τη μετάθεσή του κι εκείνος τον διώχνει. Απελπισμένος για βοήθεια, ώστε να μην πάρει μετάθεση, καταλήγει στον Θοδωράκη. Κι ενώ τα σύννεφα γύρω από το νυχτερινό μαγαζί πυκνώνουν, η σύγκρουση της Νίτσας με τη Ζέτα οδηγεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της, που αλλάζει για πάντα τη στάση του Στρατή.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved