Ο παπα Μιχάλης δίνει spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος των ηρώων στον Σασμό
Media

Ο παπα Μιχάλης δίνει spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος των ηρώων στον Σασμό

Mιχάλης Αεράκης παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τις ερχόμενες εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός", που υποδύεται τον ρόλο του παπά- Μιχάλη. 

Ο Μιχάλης Αεράκης είναι ο τηλεοπτικός Παπά Μιχάλης της δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός» ο οποίος γνωρίζει τα πάντα για τα μυστικά που συνδέουν τις οικογένειες. Γνωρίζει πράγματα που αν αποκαλυφθούν θα ανατρέψουν τις ζωές όλων στο νησί.

Ο Μιχάλης Αεράκης παραχώρησε συνέντευξη και έκανε μερικές αποκαλύψεις για το τέλος των ηρώων της σειράς.

Στο «Σασμό», όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, θα παρακολουθήσουμε από δω και πέρα μια
σειρά από φόνους.

Εδώ έχουμε μια μυθοπλασία. Για να βγούμε στο ξέφωτο, πρέπει να δείξουμε τη σκοτεινιά, τις δύσκολες ημέρες. Μέσα από όλα αυτά τα πράγματα όμως, κάποια στιγμή, θα αρχίσει η σύνθεση που θα οδηγήσει στο Σασμό.

Λέγεται ότι η Καλλιόπη θα σφάξει τη Βασιλική...

Όχι, τέτοια πράγματα ελπίζω να μη συμβούν.

Θα δούμε την Καλλιόπη να πεθαίνει υπό το βάρος και των δικών της κριμάτων;

Βάσει νέμεσης -για να χρησιμοποιήσουμε όρους αρχαίας τραγωδίας- και βάσει δίκαιου, ο καθένας θα εισπράξει ό,τι του αναλογεί. Αυτό μπορώ μόνο να σας πω.

Ο Μαθιός θα τιμωρηθεί για το φόνο που διέπραξε;

Δεν γίνεται να μην τιμωρηθεί. Δεν είναι δυνατόν να περάσουμε το μήνυμα ότι, αν είσαι μάγκας και μπορείς να κρυφτείς, σκότωσε, βίασε και θα τη γλιτώσεις. Κάποια στιγμή έρχεται και η κάθαρση, η τιμωρία. Και η τιμωρία περιμένει όλους αυτούς τους αρνητικούς ήρωες, που θα κληθούν να πληρώσουν το αντίτιμο. Όμως η ένωση των δύο οικογενειών θα γίνει, διότι υπάρχει αγάπη. Η αγάπη ξεπερνά τα πάντα. Και εδώ έχουμε μια βαθιά αγάπη μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς.

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε τον Aστέρη και την Αργυρώ να παντρεύονται;

Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι κατάληξη θα έχει, η αγάπη τους. Πάντως, αυτά τα δύο άτομα θα είναι ο κεντρικός πυρήνας για να επέλθει η κάθαρση, ο σασμός. Και σασμός σημαίνει συμφιλίωση.

Ο παπα-Μιχάλης θα αποκαλύψει κάποια στιγμή τη δολοφονία που διέπραξε ο Μαθιός;

Ο ρόλος του παπα-Μιχάλη είναι καταλυτικός στην εξέλιξη αυτής της ιστορίας

Κινδυνεύει ο παπα-Μιχάλης;

Όχι, δεν κινδυνεύει διότι είναι αγαπητός από όλες τις οικογένειες. Ο παπάς δεν έρχεται ως δικαστής για να αποδώσει δίκαιο στη μία οικογένεια και άδικο στην άλλη. Ο παπάς δεν κρίνει, αλλά προσπαθεί να συμφιλιώσει τις αντιθέσεις. Αυτή είναι η αποστολή του και στο τέλος θα τα καταφέρει. Δεν μπορεί η σειρά να λέγεται «Σασμός» και να μη γίνει σασμός. Οπότε θα υπάρξει στο τέλος αυτό που λέμε happy end!

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved