Ο Παπά Μιχάλης αποκαλύπτει: «Ο νέος κύκλος του Σασμού έχει απώλειες»
Media

Ο Παπά Μιχάλης αποκαλύπτει: «Ο νέος κύκλος του Σασμού έχει απώλειες»

Ο Μιχάλης Αεράκης είναι ο τηλεοπτικός Παπά Μιχάλης της δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός» ο οποίος γνωρίζει τα πάντα για τα μυστικά που συνδέουν τις οικογένειες. Γνωρίζει πράγματα που αν αποκαλυφθούν θα ανατρέψουν τις ζωές όλων στο νησί.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του μίλησε για την σειρά «Σασμός» αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης.

Η σειρά επέστρεψε και έκανε υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης με το καλησπέρα σας. Το περιμένατε;

Εγώ προσωπικά ναι. Το περίμενα από την πρώτη κιόλας στιγμή που πήρα σενάρια στα χέρια μου. Μάλλον από τότε που διάβασα το βιβλίο, πριν ακόμα υπάρξει υποψία ότι θα γινόταν σειρά ή ταινία κτλ. Ζήλεψα αυτό το βιβλίο του Σπόρου Πετρουλάκη γιατί η γραφή του και η δομή όπως την είχε δώσει ήταν εκπληκτική. Κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ είναι ότι μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί πάρα πολλές φορές σε αυτό που λέμε βεντέτα, δεν έχουν αναφερθεί όμως στην μετά εποχή της βεντέτας δηλαδή στη λέξη «Σασμός» όπως λέμε κάτω στην Κρήτη. «Σασμός» σημαίνει συμφιλίωση που για να επιτευχθεί αυτή η συμφιλίωση παρεμβαίνει ένα ολόκληρο σύστημα, αυτοματοποιείται ένα ολόκληρο σύστημα ενός χωρίου, ενός τόπου μεγάλου ή μικρού για να σταματήσει το κακό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτά τα στοιχεία τα είχε το βιβλίο και όταν έγινε σειρά πέρυσι στον Alpha χάρηκα πάρα πολύ και ήμουν σίγουρος για την επιτυχία όπως και φέτος είμαι σίγουρος ότι ο «Σασμός» θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση.

Υπάρχει ένα πολύ άξιο επιτελείο από την σεναριακή ομάδα, την σκηνοθετική ομάδα, η παραγωγή, το κανάλι. Μπροστά από όλους αυτούς εγώ βάζω τους ηθοποιούς. Ο ηθοποιός είναι αυτός ο οποίος εκτίθεται μπροστά από την κάμερα και πάνω στη σκηνή για να υπερασπιστεί ένα λόγο. Όταν έχεις καλό ηθοποιό και αδύνατο να είναι το κείμενο θα το αναδείξεις και θα το κάνει πιο πλούσιο και μπορεί να συμβεί βέβαια και το αντίθετο, να έχεις ένα πολύ ωραίο κείμενο αλλά ηθοποιούς οι οποίοι δεν θα υπερασπιστούν αυτό το κείμενο. Εδώ έχουμε την ευλογία γιατί αυτό δεν συμβαίνει τακτικά στον χώρο τον δικό μας, στο θέατρο, την τηλεόραση να υπάρχει μία πολύ δυνατή ομάδα ηθοποιών που είναι ένας πολύ ικανός και αξιόλογος και υπερασπίζεται με πάθος και σε βάθος τον ρόλο που του έχει ανατεθεί. Πρωτίστως λοιπόν η επιτυχία οφείλεται στους ηθοποιούς και μετά σε όλους τους υπόλοιπους παράγοντες που σας ανέφερα.

Ο νέος κύκλος θα έχει περισσότερες απώλειες ηρώων, θα χυθεί αίμα;

Δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά είναι σίγουρο αφού για να φτάσουμε στον Σασμό στο τέλος θα πρέπει να περάσουμε από το σκοτεινό τούνελ και να βγούμε για να δούμε τον ήλιο έξω. Για να επέλθει η κάθαρση και στο τέλος θα έρθει σίγουρα η κάθαρση.

Πηγή: Εγω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved