Σασμός: Το spoiler του παπά Μιχάλη:«Μαθαίνει η Αιμιλία ότι επέστρεψε ο Παύλος κι ζωντανεύει η φλόγα»
Showbiz

Σασμός: Το spoiler του παπά Μιχάλη:«Μαθαίνει η Αιμιλία ότι επέστρεψε ο Παύλος κι ζωντανεύει η φλόγα»

Σασμός: Ένας από τους χαρακτήρες που όπως έχουμε μάθει θα φέρει στο τέλος τον Σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες που έχουν βεντέτα, είναι ο παπά Μιχάλης, ο παπάς του χωριού που ξέρει τα μεγαλύτερα μυστικά των περισσότερων από τους χωριανούς. 

Ο Μιχάλης Αεράκης που τον υποδύεται σε συνέντευξή του αποκαλύπτει πώς θα προχωρήσει η ιστορία, δίνοντας μάλιστα και spoiler για ένα ζευγάρι που αν και ζούσε είκοσι ολόκληρα χρόνια χωριστά, θα καταφέρει να αναζοπυρώσει τον έρωτά του. Δείτε τι είπε παρακάτω...

Είναι ισορροπιστής;

Ήδη από τον πρώτο κύκλο κάνει μια αναφορά που είναι εκπληκτική. Όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του τον πήγε στο Ηράκλειο σε ένα τσίρκο. Εντυπωσιάστηκε από το τεντωμένο σχοινί και τον ισορροπιστή που ήταν επάνω. Ως παπάς, παίζει αυτό το ρόλο. Η ειρήνη, η αγάπη και το πιο σημαντικό: τον παπά τον νοιάζει αυτά που θα κληρονομήσουμε και θα αφήσουμε στα παιδιά και τα εγγόνια να είναι η αγάπη και όχι το μίσος. Για να φτάσουμε στη λέξη “σασμός”, που σημαίνει συμφιλίωση, υποχρεωτικά πρέπει να περάσουμε από το τούνελ του σκοταδιού, για να μάθουμε όλοι τι σημαίνει σκοτάδι και τι φως. Ασφαλώς, το φως θα έρθει και στα τελευταία επεισόδια της σειράς μας, που θα είναι ο σασμός».

Στο όνομα της ισορροπιστή όμως, έχουν ειπωθεί ψέματα και καταστράφηκαν ζωές...

«Και από τις δύο οικογένειες. Άπαντες έχουν βαθιά κρυμμένα μυστικά και πιστεύουν ότι αν έβγαιναν προς τα έξω, θα γινόταν μεγαλύτερο κακό».

«ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ»

- Το ψέμα, όμως, έχει κοντά ποδάρια...

«Γι’ αυτό έρχεται η Νέμεσις, δηλαδή η κάθαρση. Αποκαλύπτονται τα πάντα, το τι έχει κρύψει ο καθένας και τι καταστροφές έχουν επέλθει μέσα από αυτά τα ψέματα».

- Ο Παύλος, τώρα που μαθαίνει ότι η γυναίκα του Αιμιλία παντρεύτηκε τον καλύτερό του φίλο, Δημήτρη Μαραθάκη, θα το δεχτεί ψύχραιμα ή θα πιάσει τα κουμπούρια;

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα δείξει ψυχραιμία. Υπάρχει και σ’ αυτό το ζευγάρι βαθιά αγάπη. Αισθάνεται ο Παύλος μεγάλες ενοχές για τον πνιγμό του παιδιού τους. Όταν μαθαίνει η Αιμιλία ότι επέστρεψε ο Παύλος, ξαναζωντανεύει η φλόγα που υπήρχε από κάτω και θα γίνει πάλι φωτιά».

- Κεραμίδα και για τον Μαραθάκη, που είναι πλέον άντρας της Αιμιλίας;

«Ακριβώς. Είναι, πάντως, μια πολύ δυνατή ιστορία».

- Με την άφιξη του Παύλου Βρουλάκη χάρηκε και η γιαγιά Ειρήνη...

«Είναι ο μοναδικός στενός συγγενής. Ο Παύλος θα είναι η ομπρέλα και η ασπίδα των Βρουλάκηδων. Είναι πολύ, σημαντικό γι’ αυτούς, καθώς έχουν μείνει οι τρεις γυναίκες και ο μικρός Πετρής».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved