Μια νύχτα του Αυγούστου: Αυλαία τα Χριστούγεννα
Media

Μια νύχτα του Αυγούστου: Αυλαία τα Χριστούγεννα

Μια νύχτα του Αυγούστου: Αποχαιρετιστήριο γύρισμα για τη δραματική σειρά της ΕΡΤ, η οποία θα ρίξει τίτλους τέλους ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 22.00, με ένα διπλό επεισόδιο!

Ύστερα από 85 ημέρες καθημερινών πολύωρων τηλεοπτικών λήψεων, κι ενώ είχαν προηγηθεί δύο μήνες προετοιμασίας, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς, που βασίζεται στο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ.

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, η σκηνοθέτιδα Ζωή Σγουρού είπε το τελευταίο «Πάμε!» στο σπίτι που «φιλοξένησε» την οικογένεια του Νίκου Κυρίτση (Αλέξανδρος Λογοθέτης) και της Μαρίας Πετράκη (Γιούλικα Σκαφιδά), στο Κουκάκι. Πρόκειται για ένα δίπατο κτίσμα του 1930, στο οποίο χρειάστηκε να γίνουν ελάχιστες παρεμβάσεις, αφού το ντεκόρ ανταποκρινόταν σχεδόν απόλυτα στις ανάγκες των γυρισμάτων.

Τριάντα σπουδαίοι ηθοποιοί, άλλοι τόσοι στους δεύτερους ρόλους και 1.000 βοηθητικοί ενσάρκωσαν τους ήρωες της συγκλονιστικής ιστορίας που εκτυλίχθηκε σε διάφορα σημεία του Πειραιά και της Αθήνας, ανάμεσα σε αυτά το λιμάνι, η Τρούμπα, το Μεταξουργείο, η Σαλαμίνα και το Κουκάκι, τα οποία απέδωσαν μοναδικά την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’60.

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved