Ο Παράδεισος των κυριών - Ανακάλυψη-βόμβα: Ο Χριστόφορος υποψιάζεται τη Βικτωρία
Media

Ο Παράδεισος των κυριών - Ανακάλυψη-βόμβα: Ο Χριστόφορος υποψιάζεται τη Βικτωρία

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία και ο Πάρης αποφασίζουν να παντρευτούν, αλλά όταν ο Ντίνος μαθαίνει την απόφαση της κοπέλας σοκάρεται. 

Από την άλλη, η Βικτωρία προσπαθεί να κερδίσει ξανά τον Χριστόφορο, ενώ η Ντέπυ ζητάει από τον Παπακώστα να μείνει στο σπίτι του.

Η Μιράντα έχει μία μεγάλη συζήτηση με τον πατέρα της και ο άντρας τη βάζει να σκεφτεί πράγματα που δεν είχαν περάσει από το μυαλό της και αφορούν το παρελθόν. Παράλληλα, ο Ντίνος εξακολουθεί να ψάχνει λύσεις για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, μην έχοντας άλλη επιλογή, παίρνει μία απόφαση που δυσαρεστεί πολλούς. Από την άλλη, η Αμαλία προσπαθεί να σκεφτεί τι θα κάνει με το μωρό που κυοφορεί. Είναι πολύ προβληματισμένη για το μέλλον της και η Όλγα θέλει να της δείξει τον δρόμο που η ίδια πιστεύει ότι είναι ο σωστός. Στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά τώρα, ο Άγης έρχεται σε ρήξη με τον Χριστόφορο καιτη Βικτώρια για το θέμα του αρραβώνα του με τη Γεωργία. Όμως ο νεαρός δεν πτοείται και βάζει τα μεγάλα μέσα για να καταφέρει να περάσει το δικό του.

Την επόμενη μέρα, η Βικτώρια έρχεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα. Ο Χρηστίδης την απειλεί ξανά και εκείνη ψάχνει απελπισμένα τρόπο για να τον γλιτώσει αλλά και για να προστατεύσει τον εαυτό της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ντέπυ δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα.

Ο Μάρκος σοκάρεται από την ανακοίνωση του Χριστόφορου ότι τα παιδιά τους θα κάνουν τελικά αρραβώνα. Εκεί που ο πρώτος πίστευε ότι έχει τον Μπουραντά με το μέρος του, τελικά καταλαβαίνει πως μόνο αυτός πια δεν θέλει την ένωση των παιδιών τους. Παράλληλα, η Αμαλία, θέλοντας να βρει μια λύση για την κατάστασή της, επισκέπτεται για άλλη μία φορά την οικία Βασιλείου για να συναντήσει τον Πάρη. Οι δυο τους, ύστερα από μια μεγάλη συζήτηση που έχουν, αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους, μιας και η κοπέλα σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Πάρη.

Το γεγονός ότι θα παντρευτούν είναι το ξεκίνημα μιας νέας εποχής αν και κάποιοι δυσκολεύονται να προσαρμοστούν με όσα συμβαίνουν. Κι όσο η οικογένεια Μπουραντά προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως η Αμαλία και ο Πάρης πρόκειται να παντρευτούν, οι εξελίξεις στον «Παράδεισο» δεν σταματούν να τρέχουν. Από την άλλη, η Όλγα φαίνεται ότι πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού, ενώ η Ντέπυ δέχεται ένα ακόμη μυστηριώδες τηλεφώνημα.

Η Ντέπυ ζητάει από τον Ντίνο να μείνει σπίτι του. O Ντίνος μαθαίνει για τον γάμο της Αμαλίας και του Πάρη και πληγώνεται. Ωστόσο, η Μιράντα βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο πλευρό του και προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Λίγα λεπτά μετά, η Ντέπυ ζητάει από τον Παπακώστα να μείνει για λίγες ημέρες στο σπίτι του. Η πρόταση της κοπέλας, όμως, εξοργίζει τον νεαρό. Παράλληλα, ο Αποστολής αναγκάζεται να δεχτεί την απόφαση του Πάρη να παντρευτεί την Αμαλία και υποψιάζεται την ανάγκη της Βικτώριας να επωφεληθεί από αυτή την ιστορία.

Την ίδια στιγμή, η τελευταία προσπαθεί να κερδίσει πίσω τον Χριστόφορο με ό,τι μέσα διαθέτει καθώς διαπιστώνει πως όσο απομακρύνεται από εκείνον τόσο μόνη είναι και κινδυνεύει. Ωστόσο, ο Χριστόφορος ανακαλύπτει κάτι για τη Βικτώρια που τον προβληματίζει έντονα. Τόσο, που αρχίζει να έχει αρκετές αμφιβολίες για τις πραγματικές τις προθέσεις. Οι μέρες περνούν και η Όλγα ετοιμάζεται να συναντήσει τον Ντίνο κρυφά από τον Αποστόλη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Πολυξένη αποφασίζει να βοηθήσει την Αμαλία. Δεν αντέχει άλλο να τη βλέπει να υποφέρει και έτσι πηγαίνει στον «Παράδεισο» για να βρει τον Ντίνο. Η κοπέλα θέλει να του αποκαλύψει ότι ο Πάρης βίασε την Αμαλία και εκείνη έμεινε έγκυος. Εν τω μεταξύ, μία άλλη απρόσμενη άφιξη στο πολυκατάστημα φέρνει μεγάλη δυστυχία στη Γεωργία.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved