Ρούλα Βροχοπούλου: Έτσι είναι σήμερα ο μεγάλος έρωτάς της, ο Φραν - Θεαματική η αλλαγή του
Media

Ρούλα Βροχοπούλου: Έτσι είναι σήμερα ο μεγάλος έρωτάς της, ο Φραν - Θεαματική η αλλαγή του

Την Ρούλα Βροχοπούλου την γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια μέσα από το ριάλιτι The Wall και όλοι θυμόμαστε τον έρωτα που έζησε με τον Φραν!

Η Ρούλα Βροχοπούλου ήταν 29 χρόνια μεγαλύτερη από τον Φραν.

«Τον αγάπησα αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε ‘θα σε κάνω βασίλισσα’ αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, ότι έχει παντρευτεί, ότι έχει οικογένεια και τρία παιδάκια. Να είναι καλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου. Τέταρτο σύζυγο; Ούτε για αστείο. Ανέκδοτο είναι αυτό;, είπε η Ρούλα για τον Φραν στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

Και υπογράμμισε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Alpha: «Εγώ ήμουν Ανατολίτισσα. Μου άρεσε να πλένω τα πόδια του άντρα όταν έρχεται απ’ τη δουλειά, να του κόβω τα νύχια. Να του κάνω μασάζ. Όλα αυτά τα ‘κανα και στον Φραν αλλά… δεν το εκτίμησε. Ας είναι καλά. Έκανα τρεις γάμους και έπεσαν και οι τρεις στο κενό. Απέτυχα στο πιο δυνατό κομμάτι της ζωής: την οικογένεια. Έχω απέραντη και αφόρητη μοναξιά».

Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπε στην εκπομπή της Καινούργιου, ψάξαμε και βρήκαμε τα social του Φραν ο οποίος είναι ενεργός και σήμερα διατηρεί δικό του αλουμινάδικο στην Αθήνα και έχει τρία παιδιά!

Διαβάστε επίσης:

Βροχοπούλου: Η αλλαγή στην εμφάνισή της, η σχέση σήμερα με τον Φραν και η συγκίνηση για τον γιο της

Η Ρούλα Βροχοπούλου για τον θάνατο του πρώην συμπαίκτη της Τζώρτζη Μανογυιού: «Είμαι συγκλονισμένη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved