Ο παράδεισος των κυριών: Εξηνταβελώνη: «Για ένα διάστημα με τον Ντίνο οι σχέσεις θα είναι τεταμένες»
Media

Ο παράδεισος των κυριών: Εξηνταβελώνη: «Για ένα διάστημα με τον Ντίνο οι σχέσεις θα είναι τεταμένες»

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για όλα και φυσικά για τον ρόλο της στον Παράδεισο των κυριών.

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση της με τον Ντίνο, στη σειρά.

  • Πώς διαγράφεται η σχέση της Αμαλίας με τη Μιράντα;

«Αυτή η σχέση νομίζω θα μας απασχολήσει στη συνέχεια. Για την ώρα η Αμαλία είναι θετική απέναντι στη Μιράντα, αλλά την κρατά σε απόσταση λόγω του Ντίνου, καθώς μοιράζονται συναισθήματα για τον ίδιο άνθρωπο».

  • Η Αμαλία υπερασπίζεται τη Μιράντα;

«Ξέρει ότι έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης. Βλέπουμε ότι η Αμαλία στρατεύεται υπέρ της Μιράντας, καθώς είναι και η ίδια θύμα της αποτρόπαιης πράξης».

  • Η σχέση με τον Ντίνο παραμένει εχθρική μετά τις αποκαλύψεις;

«Για ένα διάστημα με τον Ντίνο οι σχέσεις θα είναι τεταμένες. Δεν έχω αίσθηση του πώς θα πάει η συνέχειά τους. Από την αρχή αυτός ο έρωτας σκόνταφτε διαρκώς σε εμπόδια. Πολλά εμπόδια θα τους χωρίσουν στο μέλλον, και πραγματικά δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι θα διασταυρωθούν ξανά. Ο χρόνος θα δείξει».

  • Καταρρέει ο ψυχισμός της Αμαλίας από την αποκάλυψη της σχέσης του πατέρα της με τη θεία της;

«Ταρακουνά το σύμπαν της Αμαλίας η αποκάλυψη της σχέσης της θείας με τον πατέρα της. Η πρώτη αποκαθήλωση του πατέρα της από το θρόνο του, γιατί του έχει υπερβολική αγάπη, καθώς από τη θεία της έχει απογοητευθεί επανειλημμένα. Παρότι είναι προοδευτική, έχει πολύ σταθερές βάσεις σε σχέση με την οικογένειά της και με τις καταβολές της».

  • Ζώντας με τη θεία της στο ίδιο σπίτι, ουδέποτε αντιλήφθηκε τις παράνομες δραστηριότητές της με τις υιοθεσίες μαζί με τον Χρηστίδη;

«Η Βικτώρια δρα πολύ χειριστικά και καταφέρνει να πείθει τους ανθρώπους, όπως και την Αμαλία, που νομίζει ότι αυτή είναι η οικογένειά της. Άλλωστε, οι τελευταίοι άνθρωποι που υποψιαζόμαστε είναι η οικογένειά μας», είπε η Νατάσα Εξηνταβελώνη στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved