Γιώργος Καραμίχος: «Στην πρώτες εκπομπές στην ΕΡΤ είχα πυρετό»
Media

Γιώργος Καραμίχος: «Στην πρώτες εκπομπές στην ΕΡΤ είχα πυρετό»

Καλύτερα δε γίνεται: Καλεσμένος σήμερα (3/12) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, ήταν ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει φέτος στην ΕΡΤ.

«Είμαι άνθρωπος της ταχύτητας και μου αρέσει το παιχνίδι αυτό. Κάναμε 6 γυρίσματα τις προάλλες γιατί λόγω χρόνου δεν προλαβαίναμε. Βρέξει χιονίσει πρέπει να είσαι εκεί και να βοηθήσεις τους παίκτες.

Είναι Σαββατοκύριακο, οι άνθρωποι έχουν φάει, έχουν χαλαρώσει και θέλουν να δώσουν κάτι ευχάριστο. Πρέπει να βρούμε το κομμάτι της χαράς, ό,τι και εάν συμβαίνει στη ζωή μας πρέπει να ψάξουμε να βρούμε το κομμάτι της χαράς, το ξέρετε πολύ καλά αυτό», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος και συνέχισε:

Πολλές φορές μου έχουν προτείνει παιχνίδια και επιτροπές αλλά έλεγα ότι δεν είναι για ηθοποιούς αυτά. Φέτος που έγινε η πρόταση από την ΕΡΤ και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γιατί ήξερα ότι θα είναι προστατευμένο, λέω θα πάω στο ραντεβού, δεν θα πω όχι. Με έβαλαν να δω το παιχνίδι στα ισπανικά, στην Ισπανία είναι Νο1 εδώ και 20 χρόνια και φυσικά κόλλησα γιατί έχει όλα όσα μου αρέσει.

Ήμουν έτοιμος να πω όχι, το σκέφτηκα, είναι έκθεση γιατί δεν είναι 100% ο εαυτός σου. Φοβόμουν ότι είναι πολύ πιο κοντά στον Γιώργο, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Έχω κάνει άλλα πράγματα. Εδώ είναι μοναδικό, στην αρχή το έκανα με λίγες ενοχές και είχα πυρετό στις τέσσερις πρώτες εκπομπές».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved