Κωνσταντινίδου: «Με το «Παρά 5» γινόταν χαμός, με σόκαρε, αλλά τότε ήμουν σε περίοδο ψυχοθεραπείας»
Media

Κωνσταντινίδου: «Με το «Παρά 5» γινόταν χαμός, με σόκαρε, αλλά τότε ήμουν σε περίοδο ψυχοθεραπείας»

H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, Mega Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή του Παρά πέντε, την κόρη της που ακολουθεί τα χνάρια της στην υποκριτική, τη φιλία της με τη Ζέτα Μακρυπούλια και την ψυχοθεραπεία που έκανε! 

Για τους φίλους της ανέφερε στον Κώστα Τσουρό: «η κολλητή μου παρέα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Δάσκαλος και η Ματίνα Νικολάου. Με τους φίλους μου δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ σε σημείο να μην μιλάμε, η Ζέτα όμως με ταυτίζει με την μαμά της και μου την λέει. Υπάρχει μια συγκεκριμένη παρέα που παίζουμε χαρτιά, με την Καβογιάννη, την Σαμαρά, την Βίσση».

Μεταξύ άλλων η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε και στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός αλλά και για τα παιδικά χρόνια της.

«Έτσι έπρεπε, να γίνω ηθοποιός. Ό,τι γινόμαστε έχουμε κάνει το σχέδια πριν έρθουμε σε αυτή την ενσάρκωση. Ήμουν αντιδραστική. Με είχε κλειδώσει η μαμά για να μην βγω. Πήδηξα από τον ακάλυπτο στο διπλανό σπίτι, πέρασα από μέσα και βγήκα ραντεβού. Η μαμά έδινε ξύλο, για αυτό και οι θυμοί είναι πολλοί. Τον πατέρα μου τον έχασα, όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο. Η «απώλεια» του πατέρα μου με έκανε να ξέρω πως οι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Για τον πρώην σύζυγό της σημείωσε πως, «κρατάμε πολύ καλές σχέσεις, τώρα είναι 1 εκατομμύριο φορές καλύτερα από όταν ήμασταν μαζί».

Ποια ήταν η αντίδραση της αγαπημένης ηθοποιού όταν η κόρη της, της ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός.

«Όταν υπάρχει παιδί και ο ένας το στερείται σε έναν χωρισμό, υπάρχει περίοδος δύσκολη, γιατί η κόρη μου έμεινε με εμένα. Όταν μου είπε η κόρη μου πως θα γίνει ηθοποιός, έγινε μεγάλη φασαρία, τώρα την θαυμάζω. Όταν είπα στην μητέρα μου πως πέρασα σε δραματική σχολή μου έκλεισε το τηλέφωνο», αποκάλυψε με ειλικρίνεια η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Για την «παράνοια» του «Παρά 5» δήλωσε: «Με το “Παρά 5” γινόταν χαμός, με σόκαρε εξαιρετικά, αλλά τότε ήμουν σε περίοδο ψυχοθεραπεία και με βοήθησε πολύ. Και με ψυχοθεραπεία έχω ”ξεφύγει”, την εποχή του ”Παρά 5” δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με ιδιωτικότητα, ”φεύγει” το μυαλό σου. Εννοείται μπορεί να ψωνιστείς, όταν όπου πας σου ανοίγουν δρόμους».

Δείτε απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Νιώθω τρομερή ασφάλεια που η κόρη μου δεν με έχει ανάγκη πια»

Κωνσταντινίδου για Μακρυπούλια: «Θα παραστεί στη δίκη του Φιλιππίδη, δεν αποφεύγει την ευθύνη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved