Σασμός: Η Αργυρώ διαλύεται! Ο Σταύρος της παίρνει το παιδί!
Media

Σασμός: Η Αργυρώ διαλύεται! Ο Σταύρος της παίρνει το παιδί!

Σασμός: Μία αποκάλυψη-βόμβα και μία κηδεία αναμένεται να ταράξουν ακόμη μία φορά την Άνω Ποριά.

Συγκεκριμένα, η γιαγιά της Τζένης πεθαίνει και όλοι ενώνονται για να στηρίξουν την κοπέλα. Αντίθετα, ο Σταύρος δίνει το τελειωτικό χτύπημα στην Αργυρώ, όταν της παίρνει τον Πετρή.

Ωστόσο, η Βασιλική τής ομολογεί πως ο Αστέρης είναι ο δότης που της χάρισε ξανά ζωή. Ο πόλεμος ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες μοιάζει να μην έχει τελειωμό. Ας δούμε όμως τις εξελίξεις αναλυτικά...

Τα ξαδέλφια του Αστέρη και του Μαθιού οργάνωσαν την καταστροφή των χωραφιών που κληρονόμησε η Αργυρώ. Ωστόσο, ο Αστέρης και ο Μαθιός αποφάσισαν να τα εμποδίσουν και έτσι ο πρώτος έσωσε και τη ζωή του Παύλου Βρουλάκη. Έπειτα από όσα διαδραματίστηκαν, όλο το χωριό προσπαθεί να συνέλθει αλλά και να κατευνάσει τα πνεύματα. Όμως, ακόμη ένα δυσάρεστο νέο έρχεται να βυθίσει στο πένθος την Άνω Ποριά.

Η Φιλιώ, η γιαγιά της Τζένης, αφήνει την τελευταία της πνοή και όλοι θλίβονται μιας και η γυναίκα ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή στους συγχωριανούς της. Μάλιστα, προσπαθούν να στηρίξουν την Τζένη, η οποία τώρα πια είναι μόνη της. Η κηδεία λαμβάνει χώρα και συσπειρώνει το χωριό για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν μοιάζει ικανό να ενώσει πια τις διαφορές ανάμεσα στην Αργυρώ και στον Σταύρο. Ο τελευταίος είναι αποφασισμένος να την εκδικηθεί και, όπως θα δούμε, καταφέρνει να την πληγώσει.

Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της για να μείνει μαζί του και καταρρακώνεται. Ο Αστέρης θέλει να τη βοηθήσει, αλλά δεν ξέρει τον τρόπο, ενώ και η Μαρίνα νιώθει ανήμπορη να βοηθήσει την κόρη της. Μάλιστα, όταν ο Παύλος μαθαίνει τι συνέβη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Έτσι, βρίσκει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του παιδιού. Ωστόσο, η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται και εκείνος δεν κάνει πίσω.

Η γιαγιά Ειρήνη με τον παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη, καθώς και οι δύο αντιλαμβάνονται πως όσο μένουν μακριά ο ένας από τον άλλον υποφέρουν. Λίγο αργότερα, ο Σταύρος μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της Αργυρώς και πεισμώνει ακόμη περισσότερο εναντίον της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαρίνα προσπαθεί να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό και να της πει ποιος είναι ο δότης που της χάρισε ξανά ζωή.

Όμως, δεν βρίσκει το θάρρος να της αποκαλύψει το μυστικό, καθώς ξέρει καλά πως αν η Αργυρώ μάθει την αλήθεια όλα θα αλλάξουν. Μία αλήθεια, όμως, που δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφή. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μία αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Η τελευταία δεν αντέχει να βλέπει την Αργυρώ να διαλύεται μέρα με την ημέρα όσο βρίσκεται μακριά από τον Πετρή. Γι’ αυτό αποφασίζει να της αποκαλύψει πως ο Αστέρης τής έδωσε το νεφρό του και ζήτησε απ’ όλους να το κρατήσουν κρυφό. Η Αργυρώ, ακούγοντας την αλήθεια για το ποιος ήταν ο δότης, μένει αποσβολωμένη. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Αστέρης έκανε κάτι τέτοιο για εκείνη και όλα μέσα της αλλάζουν...

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved