Σασμός: Ο Σταύρος απείλησε την Αργυρώ ότι θα της πάρει το παιδί και το twitter –δικαίως- τον δίκασε!
Media

Σασμός: Ο Σταύρος απείλησε την Αργυρώ ότι θα της πάρει το παιδί και το twitter –δικαίως- τον δίκασε!

Σασμός: Τον «κρέμασαν» το Σταύρο και με το δίκιο τους.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (7-12) η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση και ζητά διαζύγιο από τον Σταύρος, εκείνος με κλάματα της λέει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία όμως η Αργυρώ εμμένει στην απόφαση της.

Τότε ο Σταύρος γίνεται σκληρός και την απειλεί ότι μετά από αυτό θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού. Το twitter έγινε έξαλλο με την ατάκα του και δικαίως τον «δίκασε»

Δες τα tweets στη gallery

Τι θα δούμε στα προσεχή επεισόδια

Οι μέρες περνούν και ο Σταύρος εμμένει στην απόφασή του να εκδικηθεί την Αργυρώ και να την αντιμετωπίσει στις δικαστικές αίθουσες. Η Στέλλα προσπαθεί να τον συγκρατήσει, αλλά του αποκαλύπτει πως ο Αστέρης είναι ο δότης του νεφρού για την Αργυρώ και πως το έκανε χωρίς να γνωρίζει κανείς το παραμικρό.

Αυτή η αποκάλυψη, όμως, κάνει τον Σταύρο να χάσει τελείως τον έλεγχο, ενώ η Αργυρώ και η Μαρίνα αγωνιούν για το μέλλον του παιδιού της, καθώς ξέρουν καλά πως δεν μπορούν να πουν σε κανέναν ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του Πετρή. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης ζητάει από την Αιμιλία να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τον Παύλο, ενώ ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει την παγίδα στον Φαρμάκη. Ταυτόχρονα, καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο, ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει τη Βασιλική, που για πρώτη φορά ζητάει... σασμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved