Αυτή η νύχτα μένει: Ο Μίλτος χάνει τον έλεγχο και η Βάσω συλλαμβάνεται!
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Μίλτος χάνει τον έλεγχο και η Βάσω συλλαμβάνεται!

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής μαθαίνει για το παρελθόν της Ζέτας και δίνει τέλος στη σχέση τους.

Ταυτόχρονα, ο Μίλτος χάνει τον έλεγχο και εμφανίζεται έξω από το σπίτι της οικογένειάς του κρατώντας ένα μαχαίρι. Από την άλλη, η Βάσω κάνει μία παράτολμη κίνηση που οδηγεί στη σύλληψή της.

Η Νίτσα και η Ζέτα έχουν μία σύγκρουση σχετικά με τον τρόπο που εξελίσσεται η μεταξύ τους σχέση και αυτή οδηγεί σε μία μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της Ζέτας. Εκείνη τη στιγμή, όμως, τυχαίνει να βρεθεί μπροστά ο Στρατής, ο οποίος ύστερα από όλα όσα ακούει αλλάζει στάση απέναντι της. Έτσι, λοιπόν, η Ζέτα βυθίζεται στην απελπισία και ο άντρας βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Παράλληλα, μία εξομολόγηση του Βαγγέλη για τον Παπαδόπουλο και το παιχνίδι που παίζει πίσω από την πλάτη του τους κρατά μακριά. Στη συνέχεια, ο Στρατής κάνει μία δελεαστική πρόταση στον Παπαδόπουλο, αλλά δεν καταφέρνει να τον κρατήσει κοντά του. Συμβαίνει, μάλιστα, το αντίθετο, καθώς τελικά τον ωθεί στον Χρήστο, που ψάχνει συμμαχίες.

Κι όσο οι μέρες περνούν, η φιλία της Ζέτας και της Νίτσας ξαναδυναμώνει, ενώ η σχέση της πρώτης με τον Στρατή φαίνεται πως δεν οδηγεί πουθενά. Ο φόνος του Νώντα σκιάζει σαν φάντασμα το παρελθόν τους. Κι ενώ η Ζέτα αποφασίζει να μιλήσει στον Στρατή για όσα έχουν συμβεί στη ζωή της, εκείνος της ανακοινώνει το τέλος της σχέσης τους!

Αργότερα, ο Χρήστος προκαλεί και απειλεί τον Αλέξανδρο να αποκαλύψει τα πάντα σχετικά με την παράνομη σχέση που διατηρούσε η Μαρίνα με τον Στρατή αλλά και για το ατύχημα της γυναίκας, που της στοίχισε τη ζωή. Ωστόσο, εκείνος, παρόλο που φοβάται, δεν κάνει βήμα πίσω. Έτσι, ο Χρήστος καταλήγει στο σπίτι της μητέρας του, Βρεττώς, με την οποία για πρώτη φορά μιλούν ανοιχτά για το ατύχημα της Μαρίνας.

Ο Στέλιος, μετά το σήμα που πήρε από τα κεντρικά της χωροφυλακής για τη μετάθεσή του, ψάχνει απελπισμένα τρόπο να παραμείνει στο Αγρίνιο. Στο μεταξύ, η σύζυγός του, η Αγλαΐα, του αποκρύπτει την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε ο γιος τους, ο Μίλτος. Λίγο μετά, ο τελευταίος χάνει τον έλεγχο και εμφανίζεται έξω από το σπίτι της οικογένειας του κρατώντας ένα μαχαίρι. Παράλληλα, η Μυρτω ετοιμάζεται να πει την αλήθεια στον Μανωλάκη για τη δουλειά που κάνει στο νυχτερινό κέντρο «Όνειρο», αλλά τελευταία στιγμή το μετανιώνει.

Αργότερα, ο Μίλτος εμφανίζεται στο μαγαζί, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε όλους και κυρίως στον Στρατή, που αισθάνεται τον κλοιό να σφίγγει γύρω του. Συγχρόνως, η Μυρτώ βλέπει τον Μανωλάκη να μπαίνει στο «Όνειρο» και όλα κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα.

Την επόμενη μέρα, η Βάσω κάνει μία παράτολμη κίνηση και, χωρίς κανένας να μάθει τίποτα, συλλαμβάνεται και οδηγείται στη χωροφυλακή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, το δυστύχημα της Μαρίνας συνεχίζει να στοιχειώνει την οικογένεια του Χρήστου κι όταν η Φωτεινή αναλαμβάνει δράση με τον Αλέξανδρο, μαθαίνει κάτι που δεν έπρεπε.

Έτσι, οι δύο τελευταίοι αναγκάζονται να κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν, που κρύβει μόνο μυστικά. Κι ενώ η κοπέλα μοιάζει αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τα πάντα, ένα αναπάντεχο εύρημα τη σοκάρει...

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved