Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς του Mega;
Media

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς του Mega;

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τρεις γυναίκες, δεκάδες παρεξηγήσεις, μία θεότρελη καθημερινότητα!

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 22.40, η αγαπημένη κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, έρχεται με νέες απολαυστικές ιστορίες.

Ένας νέος έρωτας με διαφορά ηλικίας, οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν τελειώνουν ποτέ και ένα επίμονο φλερτ που ταράζει τα ήρεμα νερά της συζυγικής γαλήνης.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 22.40:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Υποκύπτει στο φλερτ του Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης). Αυτό που την προβληματίζει όμως, είναι αν μπορεί να έχει μέλλον μία σχέση με έναν τόσο νεότερό της άντρα.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Αναγκασμένη να φροντίζει και τις δουλειές του γραφείου αλλά και του σπιτιού, η Μαίρη τα έχει με το Γιώργο που δεν βοηθάει καθόλου. Έτσι, η γαλήνη του ζευγαριού θα διαταραχθεί για μία ακόμη φορά.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ο Στράτος (Γιάννης Αθητάκης), ο γυμναστής της Μαίρης, την πολιορκεί ανελέητα, ενώ η Μαίρη αντιστέκεται σθεναρά. Θα χαλαρώσει τις άμυνές της μπροστά στη γοητεία του Στράτου ή θα σκεφτεί τον γάμο της με τον Κώστα;

Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Γιάννης Αθητάκης, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:40

#ΜaryMaryMary

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved