Πολυχρονίδης για Νόβα: «Σου είπε ότι της έκανα κάτι εγώ; Είχε ένα θεματάκι»
Media

Πολυχρονίδης για Νόβα: «Σου είπε ότι της έκανα κάτι εγώ; Είχε ένα θεματάκι»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Τζούλια Νόβα στον τροχό της Τύχης και πέταξε και τα «καρφιά» του!

Να σας θυμίσουμε ότι η καλλονή είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις της: «Ό,τι στραβό και να γινόταν στον Τροχό όλοι το έριχναν σε μένα και ξεσπούσαν σε μένα. Κι ήμουν ο μόνος άνθρωπος από το συνεργείο που δεν μιλούσα. Έκλαιγα, καταπιεζόμουν αλλά έγινε κάτι που πραγματικά με έφτασε μέχρι εδώ και… έσκασα», εξομολογήθηκε η Τζούλια Νόβα για την πίεση που δεχόταν στον “Τροχό της Τύχης”».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης τόνισε: «Εγώ δεν έχω βιώσει τίποτα από όλα αυτά. Η Τζούλια είχε ένα θεματάκι με την τότε παραγωγή. Γνώριζα ότι της φαινόταν λίγο κουραστική η όλη ιστορία αλλά αυτά είναι δικά της θέματα. Δε μπορώ να κρίνω εγώ αν κάποιος κουράζεται ή όχι στη δουλειά του. Εγώ ήμουν πανευτυχής, πέρασα πολύ ωραία. Ο κάθε άνθρωπος βιώνει τις δυσκολίες, όπως τις βιώνει.»!

Και τόνισε: «Τα γυρίσματα στον “Τροχό της τύχης” μπορεί να είναι από 8 μέχρι 10, 12 ώρες. Αλλά παιδιά, μην τρελαθούμε τώρα. Προέρχομαι και από αγροτική οικογένεια. Θα με δουν οι δικοί μου άνθρωποι στο χωριό και θα μου πετάξουν πατάτες και σκόρδα, που δουλεύουν στο χωράφι όλη μέρα. Εγώ το μόνο που έχω να πω για τη Τζούλια, είναι ότι ήταν μια καταπληκτική συνεργάτιδα απέναντί μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ στεναχωρήθηκα που έφυγε…Για να το είπε αυτό, μπορεί να είχε κάποιο λόγο ή μπορεί να μην ακούστηκε ωραία ή μπορεί επειδή δε μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ελληνικές εκφράσεις όπως εμείς, να μην το έθεσε σωστά!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved