Αυτή η νύχτα μένει: Άννα Μάσχα: «Συνέβη κάποιο ατύχημα και το παιδί απέκτησε μια πάθηση»
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Άννα Μάσχα: «Συνέβη κάποιο ατύχημα και το παιδί απέκτησε μια πάθηση»

Αυτή η νύχτα μένει: Η Άννα Μάσχα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha και σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε γι΄ αυτή.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός, μίλησε για το παιδί της στη σειρά που έχει μια πάθηση, εξηγώντας τι ακριβώς του συνέβη.

  • Η Διαμάντω με τη χρυσή καρδιά έχει και περηφάνια που δεν την αφήνει πολλές φορές να δεχτεί βοήθεια. Θα αρχίσει να μαλακώνει λιγάκι;

«Θα αναγκαστεί να κάνει κάποιες υποχωρήσεις γιατί είναι και περίεργος χαρακτήρας. Ενώ τρέχει και βοηθάει τους άλλους, όταν έρθει η στιγμή να δεχτεί εκείνη βοήθεια αρνείται. Ακόμα και την κοπέλα που έχει να της κρατάει το παιδί την πληρώνει. Όμως θα βάλει νερό στο κρασί της και θα αναγνωρίσει την καλοσύνη στους άλλους ανθρώπους. Αυτή η στάση είναι καθαρή άμυνα και ειδικά όσον αφορά στον γιο της, για να τον προστατεύσει από την κακία του κόσμου».

  • Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα του γιου της;

«Δεν μπορώ να πω κάτι σχετικό γιατί θα αποκαλυφθούν και πράγματα που αφορούν τη συνέχεια της σειράς. Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω είναι πως το πρόβλημά του δεν είναι εκ γενετής. Συνέβη κάποιο ατύχημα και το παιδί απέκτησε μια πάθηση από την οποία δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο κάποιων μελών του.

  • Η Διαμάντω έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα στη ζωή της. Όπως κι έναν έρωτα που θα μπορούσε να την οδηγήσει στην ευτυχία κι έμεινε ανεκπλήρωτος. Τώρα θα προχωρήσει με τον Θοδωράκη;

«Αυτοί οι δύο είχαν να συναντηθούν 30 χρόνια. Ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους και ζωές και ξανασυναντιούνται τώρα με αφορμή τη χάρη που του ζήτησε η Διαμάντω για τη Νίκη. Συνειδητοποιούν ότι το πάθος τους δεν έχει πεθάνει αφού είχαν χωρίσει όταν ακόμη ήταν πολύ ζωντανό. Προς το παρόν υπάρχει ένα πήγαινε-έλα το οποίο η Διαμάντω προσπαθεί να τελειώσει από την πλευρά της και να μην ξανασυναντηθούν. Πιο πέρα θα δείξει τι θα γίνει».

  • Είναι δικό του το παιδί;

«Είναι κάτι που δεν δύναμαι να πω. Η Διαμάντω πάντως φαίνεται πως έχει έναν καθαρό κώδικα ηθικής και δεν διανοείται να μπει σε σχέση ξανά με έναν άνθρωπο που είναι παντρεμένος κι έχει οικογένεια».

  • Όμως και με τον Στρατή είναι οικογένεια και είναι εκείνη που προσπαθεί να τον προλάβει στις κακοτοπιές.

«Πράγματι. Παρ' όλα αυτά, και οι δύο έχουν μυστικά ο ένας από τον άλλο, αλλά τα βασικά πράγματα της ζωής τους τα έχουν μοιραστεί».

  • Εγκρίνει τη σχέση του με τη Ζέτα;

«Καταρχάς την εγκρίνει, ευελπιστώντας να καταφέρει να τον ξεκολλήσει από την πεθαμένη του αγάπη. Αν όμως τον κάνει να υποφέρει και να του φέρει διλήμματα, δεν ξέρω πώς μπορεί να αντιδράσει».

  • Με τον τρόπο που μιλάτε για την ηρωίδα σας φαίνεται πως έχετε δεθεί μαζί της.

«Πολύ. Υπάρχουν βέβαια πράγματα που δεν γνωρίζω για τη Διαμάντω κι ακόμη τα μαθαίνω. Την έχω αγαπήσει βαθιά, θα μου έπαιρνε καιρό να καταλάβω ένα άτομο όπως εκείνη που τα λέει έξω από τα δόντια και σε πιάνει συνέχεια από τα μούτρα, αλλά η ψυχή της είναι καλή και καθαρή. Είναι ο κώδικας αυτός των ανθρώπων τέτοιος που επικοινωνούν με τρομερή ευθύτητα. Η Διαμάντω πάντως ξέρει να αναγνωρίζει δύσκολες καταστάσεις και πότε να μιλάει. Δεν είναι τόσο θερμοκέφαλη όσο ο Στρατής. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για τους ήρωες της σειράς», είπε η Άννα Μάσχα στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved