Φως στο τούνελ: Η εικόνα του Άλεξ να παίζει πιάνο... ανατρίχιασε - Η συγκίνηση της Νικολούλη
Media

Φως στο τούνελ: Η εικόνα του Άλεξ να παίζει πιάνο... ανατρίχιασε - Η συγκίνηση της Νικολούλη

Το «Φως στο τούνελ» έφερε νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον μαθητή από τη Βέροια που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τα νέα στοιχεία αυτά στην υπόθεση του Άλεξ, δεκαέξι χρόνια μετά τη δολοφονία του, οδήγησαν σε νέο κύκλο ερευνών.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στον τόπο που φαίνεται ότι κρύβει τη λύση του γρίφου, ενώ η Αγγελική Νικολούλη δεν έκρυψε την συγκίνησή της. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ο Άλεξ Μεσχισβίλι ήταν ενδεκάχρονο αγόρι από τη Βέροια και στις 3 Φεβρουαρίου, ο ίδιος δεν είχε γυρίσει σπίτι αφού είχε βγει σε ένα γήπεδο μπάσκετ για να παίξει με μερικούς από τους φίλους του. Οι γονείς του άρχισαν να ρωτάνε και αργότερα ανέφεραν την εξαφάνισή του. Τα πέντε παιδιά με τα οποία έπαιζε δήλωναν ότι δεν ήξεραν τίποτα εκείνη τη στιγμή.

Τέσσερις μήνες αργότερα, και μετά από συμβουλές από παιδιά που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο με τον Άλεξ, η αστυνομία κάλεσε τα παιδιά για ανάκριση, ένα κάθε φορά, και συνέκρινε τα άλλοθι τους. Τα παιδιά είπαν το καθένα διαφορετικές ιστορίες, έτσι η αστυνομία συνέχισε να τα ανακρίνει. Τελικά, τα παιδιά ράγισαν και το καθένα ξεχωριστά επιβεβαίωσε το μέρος όπου είχαν θάψει το σώμα του Άλεξ. Από το 2017, οι ανακριτές εξακολουθούν να αναζητούν το πτώμα.

Στις 4 Ιουνίου 2006, τα παιδιά απέσυραν την προηγούμενη κατάθεσή τους, λέγοντας ότι δέχτηκαν εκφοβισμό για να παραδεχτούν την ενοχή τους από την αστυνομία. Στις 3 Ιουνίου 2006, ο ελληνικός Τύπος ανέφερε ότι πέντε παιδιά ηλικίας 13 ετών παραδέχθηκαν ότι χτύπησαν και σκότωσαν τον 11χρονο, για να θάψουν το πτώμα του σε υπαίθριο χώρο ιδιωτικού κτιρίου που ήταν έτοιμο να κατεδαφιστεί.

Με αυτήν την υπόθεση ξεκίνησε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία σε πρώτο πλάνο έδειξε τον Άλεξ να παίζει πιάνο και στο τέλος να καταχειροκροτείται. Αυτή η εικόνα προκάλεσε ανατριχίλα στους τηλεθεατές, ενώ η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την συγκίνησή της.

«Καλησπέρα, έμεινε το χειροκρότημα. Η υπόκλιση ενός ταλαντούχου μαθητή στο κοινό που τον χειροκροτούσε. Είναι ο Άλεξ, 11 μόλις χρόνων που έπεσε θύμα άγριου μπούλινγκ από τους συμμαθητές του. Ένα παιδί που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και δολοφονήθηκε από παιδιά και μετά εξαφάνισαν το πτώμα του».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved